Čarobnjak ili princeza? Koju ulogu birate?

Podeli:

Kada su mali najvažnije im je da ste tu, nekako blizu i da uvek imate vremena da se na kratko pretvorite u prelepu princezu, tajanstvenog čarobnjaka i uplovite u neku priču sa srećnim krajem. Sve igračke ovog sveta nisu dovoljne da zamene vas – roditelje koji će biti uvek tu i spremni da odgovore na sva ona neobična a opet sasvim očekivana i realna pitanja. Možda decu ne donose baš rode i vile nemaju supermoći, ali dečija mašta može svašta. Prepustite se igri i dozvolite sebi da učite, otkrivate i upoznajete nove stvari zajedno sa njima. Naučiće toliko toga od vas ali i vi od njih.

Deca su od akcije, vole da istražuju, nekada vam se sigurno čini da uvek trče a da zapravo ni ne hodaju.

Bilo da su u kući ili na igralištu, vrtiću, oni su u pokretu i na svojim nogicama. Brzo rastu, razvijaju se i zato je posebno važno da obuća koju nose bude prilagođena njima, da im omogući udobnost, siguran korak i da ih naravno zaštiti.

Kada kupujemo nove cipelice pogotovo za one prve korake, pretražujemo dosta, analiziramo, čitamo preporuke i biramo one koje će omogućiti dobru potporu i fiksirati zglob tako da se nogica ne uvrne i pritom ne dođe do povrede.

Nova kolekcija kvalitetne dečije anatomske obuće stigla je i čeka vas u prodavnici „Curica“. Obuća koja je sa ljubavlju kreirana za one najmlađe i za njihove korake lake kao oblake.

Prolećna kolekcija donosi nove boje i modele inspirisane prolećem za sve one sunčane dane koji dolaze.

U ponudi su i čizmice za vlažno vreme jer kiša u proleće ne sme da nas iznenadi a skakanje po baricama zna biti veoma zabavno.

Prodavnica dečije anatomske obuće „Curica“ nalazi se na adresi Žitni trg broj 2 u Zrenjaninu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga