Kako da ojačate imunitet na prirodan način?

Podeli:

Zahlađenje uz velike količine padavina proteklih dana, podsetilo nas je da je novembar i da će onih lepih i sunčanih dana biti sve manje. Nagle temperaturne promene utiču pored raspoloženja i na sve češće prehlade. Brz tempo, neadekvatna ishrana uz malo fizičke aktivnosti, dosta stresa, nedovoljno kvalitetnog sna, svakako da utiče i na slabljenje vašeg imuniteta.

Zato se preporučuje boravak na vazduhu, kad god je to moguće, šetnja, unos dosta tečnosti, pri čemu se prvenstveno misli na vodu. Ishrana treba da bude raznovrsna sa dosta voća, povrća, proteina, izbalansirana sa više manjih obroka u danu. San koji je svima potreban služi da se oslobodimo stresa, regenerišemo i odmorimo, kako fizički tako i psihički. Nedovoljno sna može uticati na razvoj raznih komplikacija kasnije.

Topli čajevi sa medom, đumbirom i limunom, pored izuzetno osvežavajućeg ukusa, okrepiće vas i ugrejati ali i veoma pozitivno će uticati na vaš imunitet.

Pronađite vreme za sebe, za kafu sa prijateljima, omiljenu knjigu, muziku, film. Smejte se više i trudite se da usporite bar malo, da zastanete na trenutak i vidite kako su lepe jesenje boje i osetite lišće koje šušti pod vašim nogama. Uživajte u kišnom danu i prepoznajte lepotu prirode koja je oko vas.

Preporučuje se i da pojačate unos vitamina, posebno vitamina D. Izuzetnu ponudu prirodnih dodataka ishrani možete pronaći na sajtu kompanije Biostile. Ovi proizvodi mogu vam pružiti više energije i unaprediti vaše zdravlje.

Proizvedeni su u Sloveniji i odobreni od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Uvek kada je moguće, koriste se organski sastojci, dobijeni iz prirode.

Proizvodi su namenjeni

  • čišćenju tela,
  • jačanju imunološkog sistema,
  • mišićno-skeletnog sistema,
  • kardiovaskularnog sistema,
  • Za digestivni trakt
  • Za nervni sistem
  • Za mladalački izgled

Proizvodi kompanije Biostile ističu se po visokom kvalitetu sastojaka, zahtevnijim sastavima i celovitom pristupu u procesu proizvodnje. Naglasak je na mešavini aktivnih sastojaka sa dokazanim sinergetskim efektima.

Takođe, deo Biostile asortimana je i program dr Majića namenjen za efikasnije rešavanje metaboličkog sindroma koji je rezultat dugogodišnje aktivne saradnje.

Proizvodnja proizvoda kompanije Biostile odvija se u skladu sa najvišim standardima koji se primenjuju u industriji.

Koji proizvodi su baš za vas i šta je to što će doprineti boljem osećaju i unaprediti vaše zdravlje, možete saznati svakog dana na TV SANTOS od 9h i 18h.

Emisija kompanije Biostile „Vaše zdravlje – naša briga“ predstavlja sve proizvode koji će vam pružiti više snage, energije, jače mišiće i snažnije srce.

Tokom trajanja emisije, očekuju vas specijalni popusti i mnoge pogodnosti.

Više o proizvodima kompanije Biostile www.biostile.rs

0800 600 700

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga