Kako da unapredite svoje zdravlje i ojačate imunitet uz Bioestile proizvode

Podeli:

Početak jeseni  – pravo vreme kada se priprema zimnica, bira toplija obuća, konzumiraju aromatični čajevi  i kada uživamo u dugim šetnjama dok suvo lišće šušti pod nogama. Uz fizičku aktivnost preporučuje se rad na jačanju imuniteta kako bi se organizam pripremio za hladnije dane. Uz raznovrsnu ishranu bogatu vitaminima, proteinima, potreban je i kvalitetan odmor i san, kako bi se telo regenerisalo.

Kompanija Bioestile u svojoj paleti proizvoda ima širok spektar dodataka ishrani koji mogu unaprediti vaše zdravlje i pružiti vam  više energije za svakodnevne obaveze.

Reč je o proizvodima koji će doprineti poboljšanju i održavanju zdravlja i zdravog kvaliteta života modernog čoveka.  To su prirodni proizvodi visokog kvaliteta koji su proizvedeni u Sloveniji i odobreni od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Uvek kada je moguće, koriste se organski sastojci, dobijeni iz prirode.

Proizvodi su namenjeni

  • čišćenju tela,
  • jačanju imunološkog sistema,
  • mišićno-skeletnog sistema,
  • kardiovaskularnog sistema,
  • Za digestivni trakt
  • Za nervni sistem
  • Za mladalački izgled

Proizvodi kompanije Biostile ističu se po visokom kvalitetu sastojaka, zahtevnijim sastavima i celovitom pristupu u procesu proizvodnje. Naglasak je na mešavini aktivnih sastojaka sa dokazanim sinergetskim efektima.

Takođe, deo Biostile asortimana je i program dr Majića namenjen za efikasnije rešavanje metaboličkog sindroma koji je rezultat dugogodišnje aktivne saradnje.

Proizvodnja proizvoda kompanije Biostile odvija se u skladu sa najvišim standardima koji se primenjuju u industriji.

Koji proizvodi su baš za vas i šta je to što će doprineti boljem osećaju i unaprediti vaše zdravlje, možete saznati svakog dana na TV SANTOS od 9h i 18h.

Emisija kompanije Biostile „Vaše zdravlje – naša briga“ predstavlja sve proizvode koji će vam pružiti više snage, energije, jače mišiće i snažnije srce.

Tokom trajanja emisije, očekuju vas specijalni popusti i mnoge pogodnosti.

Više o proizvodima kompanije Biostile www.biostile.rs

0800 600 700

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga