Uživajte u šetnjama sa čupavim drugarima

Podeli:

Prijatne temperature i suvo vreme idealno je za šetnju posebno kada sa vama pođe i vaš pas. Konačno vaših sat – dva kada u tišini koračate, trčkarate i razbacujete suvo lišće na sve strane. Nebitne su godine, da li imate 20, 30 ili 50, nisu važni ljudi koji će vas videti, vi ste tada u nekom svom svetu i sa nekim ko vam je više od prijatelja. Ta veza je toliko jaka i teško je proceniti ko više uživa, vi ili pas. Toliko vam prija taj spoj prirode, energije, slobode i posebno društvo. Nekako deluje na vas kao psihoterapija, meditacija. Zapitate se verovatno, zašto češće se ne upustite u takve avanture. Rutina svakodnevnice i premalo vremena. Klasika. Zato promenite prioritete ove jeseni i usrećite i sebe i vaše čupave prijatelje i to svakog dana bar na sat vremena. Šetajte zajedno i uživajte u svim čarima jeseni, igrajte se i zabavite. To su trenuci koji se pamte i koji vas ispunjavaju.

Nakon igre i šetnje obradujte svog ljubimca i nekom novom igračkicom ili poslasticom. Predlog za pravi shopping je Pet shop Sumo.

Nalazi se na dve lokacije i to na Bagljašu, u Tržnom centru, lokal broj 10, i na Zelenom polju na adresi Baranjska 42. Pored kvalitetne hrane tu su i razni vitamini kao dodaci i kompletna oprema. Ukoliko imate manjeg psa u prodavnici Pet shop Sumo možete pronaći i razna odela kako bi ušuškali ljubimce pre zime. Za one veće tu su rekviziti za ulepšavanje, četkanje i sređivanje kako bi bili lepi i doterani za neke nove izlaske.

Neka svaki dan bude vaš dok otkrivate nove predele grada, parkove i družite se u prirodi. Život je lep, zar ne?

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga