Uživajte u kreiranju i šivenju novih modela uz „Zlatne niti“

Podeli:

Home made proizvodi već dugi niz godina predstavljaju zaista nešto posebno, originalno što biramo uglavnom za one nama drage, bliske ljude pri čemu kvalitet stavljamo na prvo mesto. Ukoliko volite da šijete, bavite se krojenjem, volite da kreirate nove modele i nekako imate smisla za to, evo jednog lepog predloga. Možda negde u kući imate staru bakinu mašinu koja već desetak godina tako stoji jer se nešto nekada pokvarilo, ali sve te godine niste imali osobu stručnu koja može to da pogleda.

Firma „Zlatne niti“ bavi se popravkom svih vrsta šivaćih, hobi, kućnih, industrijskih, profesionalnih šivaćih mašina svih proizvođača. Izlazak na teren i dolazak je po pozivu a konstatacija kvara se ne naplaćuje. Dugogodišnje iskustvo i tim profesionalaca oživeće ponovo vašu mašinu i učinite je da bude kao nova.

Radno vreme firme „Zlatne niti“ je radnim danima od 08h do 16h i subotom od 08h do 12h. Sve što je potrebno jeste da pozovete sledeći broj 064 148 35 07 ili 060 448 35 07 i stručan tim stiže do vas.

Na vama je da se upustite u biranje i kupovinu lepih materijala, laganih za ove tople dane i oslobodite kreativnost u sebi, uživate u svom hobiju i kreiranju ali i šivenju novih modela. Mali hobiji nekada prerastu i u ozbiljne biznise, ali samo polako i korak po korak.

Jedno je sigurno, bake da su tu ( a na sreću možda neke i jesu ), bile bi ponosne na vas, nasleđen talenat ali i na kvalitet mašine kojoj je trebala samo mala intervencija da ponovo radi kao nova.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga