Uz agenciju „Gsigma“ posao sa nekretninama uvek je lakši

Podeli:

Kada se pomene kupovina ili prodaja nekretnina svima nam je na pameti uglavnom nekoliko pitanja – oduzeće mi mnogo vremena, potrebna mi je gomila papira, kako sve to da prikupim, koliko će sve to dodatno da me košta?

Ukoliko se odlučite da sarađujete sa pravom agencijom za promet nekretnina ne morate mnogo brinuti o takvim stvarima. Agencija za promet nekretnina Gsigma je jedna od agencija koja za svoje klijente obavlja sve poslove koji su povezani sa prometovanjem nekretnina, kompletnu proceduru. Tu su da vam pomognu, da vas upute na pravu adresu kako ne biste lutali po šalterima, tu su i da urade sve ono što ne morate lično, da vam sve natenane objasne kako cela procedura ne bi bila stresna.

Poslovnost, efikasnost i pouzdanost jesu tri ključne reči kojima se rukovodi ova agencija. Zahvaljujući znanju i višedecenijskom iskustvu agentice „Gsigme“ garantuju klijentima kvalitetna i potpuno pozudana rešenja.

– Poslujemo skoro pune dve decenije. Ideja da se bavim ovim poslom počela je od moje lične potrebe za kupovinom nekretnine. Danas imamo šest zaposlenih, a ono što je za našu firmu karakteristično i što mi uvek volimo da istaknemo je da je u pitanju ženski kolektiv, koji odlično funkcioniše. Važno je i da napomenem da volimo ono što radimo i zato nam posao nije težak i nije moranje, zato su naši klijenti uvek zadovoljni. – kaže Gordana Božić, vlasnica agencije.

U Gsigmi zaposleno je šest divnih žena, spremnih da i u pola noći odreaguju i urade sve što je potrebno kako biste završili sve svoje poslove oko nekretnina što pre i na miru se skućili. Kažu da je ovako nešto neophodno, jer ljudima je krov nad glavom nešto najbitnije u životu, za njih to znači mir i spokoj za porodicu. Izlaze u susret svim željama i zahtevima tržišta i naravno kupaca sa željom da im pomognu, da mogu mirno da spavaju.

– Godinama smo ulazile u celu priču, trebalo nam je vremena da izgradimo reputaciju kakvu sada imamo. Nije bilo lako, bilo je svega….i zato ne mogu da budem skromna, mislim da smo jedne od najboljih agenata u gradu, takve su povratne informacije koje imamo od naših klijenata. Svakako da cele ove priče ne bilo i ne bi bila ovakva kakva jeste, da na Goca nije svo vreme gurala napred uz svu moguću podršku koja nam je bila potrebna – kaže Danijela Radovančev, jedna od agentkinja ove agencije.

Agencija za promet nekretnina Gsigma posreduje u prometu stanova u izgradnji, izgrađenih stanoa, kuća, poslovnih objekata i zemljišta. Sve potrebne informacije možete dobiti na broj 069/141-00-84 ili na njihovom sajtu www.gsigma.rs.  Nalaze se u ulici Vojvode Petra Bojovića 21/22.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga