Bogata novogodišnja ponuda u salonu „Bela breza“

Podeli:

Bliži se Nova godina i dok polako odbrojavamo dane do dočeka, negde u sebi sumiramo sve. Šta je to najlepše po čemu ćemo pamtiti ovu 2021.godinu, koliko smo zagrljaja podelili, osmeha pružili, da li smo imali dovoljno vremena za sve, ko je to ušetao u naš život, gde smo sve putovali, koliko smo bili zdravi, uspešni…Paralelno negde je i lista sa svim onim stvarima koje želimo da menjamo. Nova godina je pravo vreme za promene, nove odluke, ciljeve, izazove, ali i uređenje prostora u kome živite i radite. Neka to budu unikatni predmeti, detalji, koji će uneti svežinu ali i toplinu i stvoriti vam osećaj slobode i probuditi kreativnost u vama. Neka vaš dom zablista i bude inspiracija za neka nova dela, ideje i sve one lepe trenutke koje ćete provesti sa vama dragim ljudima.

Salon „Bela breza“ u Koče Kolarovoj 37 je pravo mesto gde ćete pronaći svašta nešto zanimljivo za dekoraciju vašeg doma i to ne samo za praznike već za sve one lepe dane koji su ispred vas. Pored kompletnog kvalitetnog nameštaja, u salonu „Bela breza“ očekuju vas sve one sitnice koje će dati potpuno novu dimenziju vašem domu i učiniti ga vašom oazom koja vam pruža mir. Bilo da tragate za sebe ili želite originalan poklon za one koje volite, salon „Bela breza“ je prava mesto. Sve kupce očekuje i poklon iznenađenje.

Zavirite i uživajte u razgledanju i odabiru unikatnih stvarčica kojima ćete usrećiti vama drage ljude, jer svi zaslužuju ljubav, zar ne?

Salon „Bela breza“ nalazi se u Koče Kolarovoj 37.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga