Ukusno i lagano za vrele dane

Podeli:

Visoke temperature utiču na sve pa i na one najzdravije. Vodite računa o tome da unosite dovoljno tečnosti, da ne biste dehidrirali, odžavajte nivo šećera, jedite češće a manje obroke. Krećite se ali ne preterujte sa fizičkom aktivnošću u najtoplijem delu dana. Za rekreaciju birajte park i zelene površine sa dosta hlada. Koristite zaštitne faktore jer je zračenje jako i kožu treba negovati i sačuvati od štetnih uticaja.

Pravite velike porcije sveže salate koja će vas osvežiti tokom radnog dana i koju možete konzumirati kada god ogladnite. Za ručak birajte nešto lagano i ukusno što će vam pružiti potrebnu energiju, hranljive materije uz protein koji je izuzetno važan za sve one koji vode aktivan život. Za ljubitelje piletine i raznih specijalteta od pilećeg mesa, preporučujemo 4Amigos, koji priprema za vas i kada je temperatura u jakom plusu.

Sve što je potrebno jeste da posetite www.4amigos.rs ili pozovete i poručite svoje omiljeno jelo putem telefona 060 35 35 926

4Amigos stiže do vas gde god da ste

U ponudi je i piletina ručno pripremana i to od najboljih domaćih i proverenih dobavljača. Možete izabrati pileće komade, dimljeni batak, vešalicu ili lazanja palačinke.

Za porudžbine preko 1500 dinara – dostava je besplatna.

4 Amigos se nalazi u Zrenjaninu, na adresi Banatska 80.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga