U Zrenjaninu otvoren “AquaFit Minaqua”- zatvoreni bazen sa mineralnom vodom

Podeli:

Danas je počeo sa radom zatvoreni bazen “AquaFit Minaqua”, na adresi Petra Drapšina 15, u Zrenjaninu. Građani Zrenjanina imaće prilike da uživaju u blagodetima plivanja u mineralnoj vodi Minaqua koja je po svom sastavu i prisustvu prirodno rastvorenog joda slična upravo morskoj vodi. 

– „Minakqua“ je u Zrenjaninu prisutna već dugo godina. Hteli smo u gradovima gde radimo, da pružimo nešto kvalitetno i novo, pa smo u Novom Sadu otvorili Korzo dečiji park i SPA centar, a u Zrenjaninu otvaramo AQUAFIT. Time smo hteli u svakom gradu i da promovišemo sport, druženje, a ujedno i našu vodu i tehnologiju- poručuju iz kompanije „Minaqua“.


Ovaj AQUAFIT program je kreiran u Evropi i celom svetu od strane jedne kompanije iz Torina, čiji je program uz mnogo dodataka implementiran i u Zrenjaninu. Voda u bazenu je mineralna, lekovita, slična je morskoj vodi i osim što je zdrava za piće, zdrava je i za telo. Osim bazena, tu je sauna, hamam, kao i svi ostali sadržaji neophodni za potpuno uživanje.


Kvalitet usluge će biti baziran na 4 principa:
                    • kvalitet vazduha
                    • kvalitet vode
                    • higijena
                    • kvalitet usluge

Temperatura vode je 32 stepena. Od sadržaja će biti puno džetova za masažu, vodenih kreveta, džetova za protivstrujno plivanje, raznih masažera, sauna, parno kupatilo, viši tuš.

Radno vreme za kupače je od 16.00-23.00 časova, a treninzi aqua fita su u četiri termina pre podne u trajanju od po 1.5 h.

Specijalni program AquaFit-a će se sprovoditi 45 minuta, a preostalo vreme će moći iskoristiti za
korišćenje ostalih sadržaja ili plivanje.

Cene su pristupačne, 600.00 rsd po treningu.

– Ova cena je 4 puta niža od cene u Italiji , ali smo mi odlučili da građani Zrenjanina mogu da treniraju po povoljnijim cenama. S obzirom da jedan čas tenisa, npr u Novom Sadu, košta 10 eura. Cena za kupače je 1500.00 dinara, i oni će moći 3 sata da uživaju u svim sadržajima AquaFit centra.Ovo je samo prvi deo našeg ulaganja u Zrenjanin. Susednu zgradu, gde je nekad bila laboratorija, preuredićemo u jednu veliku dečju igraonicu i primeniti sva iskustva koja imamo sa našim Korzo parkom  u Novom Sadu- sopštavaju iz „Minaque“.

Više informacija možete pronaći na aquafit.rs .

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga