Tri decenije sa vama-stomatološka ordinacija „Dr Popović“

Podeli:

Tradicija, kvalitet i poverenje su nešto što stomatološka ordinacija “ Dr Popović“ već tri decenije ima i što pruža svojim pacijentima.

Od nekadašnjih 20 ,ordinacija danas ima preko 140 metara kvadratnih, opremljena je sa 5 najmodernijih stolica, digitalnim rendgenom i ostalom opremom koja prati najsavremenije trendove u stomatologiji.

Tim ordinacije je znatno pojačan,danas broji osam stomatologa, a mogu se pohvaliti i uspešnom višedecenijskom saradnjom sa najboljim stručnjacima iz oblasti implantologije i paradontologije.

„Najvažnije od svega je što se svih ovih decenija radilo na konstantnoj edukaciji, jer da nismo usavršavali znanje i pratili savremene tehnologije, ne bismo danas bili tu gde jesmo“, smatra dr Popović.

dr Predrag M Popović

U ordinaciji dr Popović posebna pažnja usmerena je na oblast stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zuba i vilica-ortodoncija, na čelu sa dr Snežanom Stojin koja ima preko 20 godina iskustva u ovoj oblasti.

„Cilj same ortodonske terapije jeste da se uspostavi pravilan položaj zuba i pravilan zagrižaj koji omogućava poboljšanu funkciju žvakanja, olakšava pacijentima da održavaju pravilnu oralnu higijenu i samim tim se smanjuje rizik od nastanka karijesa i paradontalnih oboljenja i što je svakome bitno, poboljšava se estetika, kako lica tako i zuba, a to mnogo utiče na samopouzdanje pacijenta“, ističe dr Stefana Popović

dr Stefana Popović Filipović

Osim savremene stomatologije, u ordinaciji se pružaju i usluge estetske medicine koja je sve popularnija.

„Posebno bih izdvojila hijaluronske filere i botox. Hijaluronski fileri služe za popunjavanje i konturisanje usana, jagodica, podočnjaka, isticanja linije donje vilice. Botox koristimo za blokiranje mimike u gornjoj trećini lica, a isto tako on ima jednu značajnu stomatološku indikaciju a to je smanjenje prekomerne vidljivosti desni što umnogome poboljšava protetske radove, a ima i ulogu u smanjenju preteranog znojenja. Od tretmana bih još izdvojila biorevitalizaciju, mezo botox lica i vrata i lipolizu.“, zaključuje dr Simonida Vioglavin, koja je zadužena za usluge estetske medicine.

dr Simonida Vioglavin

Bilo da imate stomatološki problem ili samo želite da ulepšate izgled svojih zuba i lica u ordinaciji „dr Popović“ pronaćićete prvo adekvatnog stručnjaka, a potom dobiti kvalitetnu uslugu,jer ovaj tim će uraditi sve za vaš savršen osmeh na licu.

Ordinacija “ dr Popović“ nalazi se u naselju 4.juli broj 32.

Zakazivanje na broj telefona 023/549135

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga