Sanirana havarija na atmosferskoj kanalizaciji kod nadvožnjaka

Podeli:

Proteklih dana ekipe JКP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin izvršile su neophodne radove na sanaciji kvara na atmosferskoj kanalizacionoj mreži kod nadvožnjaka na Bagljašu, kako bi se u potpunosti eleminisala mogućnost da prilikom obilnijih padavina dođe do izlivanja i taloženja atmosferskih voda na pešačkoj stazi sa leve strane nadvožnjaka gledano iz pravca centra grada.


Ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ su nakon zamene dela oštećene atmosferske mreže i sanacije pripadajućih šahtova, izvršile i preventivno čišćenje kompletne atmosferske kanalizacione mreže specijalizovanim vozilom VOMA, kao i čišćenje svih kanalizacionih pumpi na potezu oko samog nadvožnjaka.

Podsećamo da je u sklopu rešavanja problema sa atmosferskom kanalizacijom u okolini nadvožnjaka, u novembru 2019. godine naše preduzeće izvršilo radove na zameni dela cevovoda atmosferske kanalizacione mreže u Brigadira Ristića, i prespajanju dela stare atmosferske mreže sa novoizgrađenom u neposrednoj blizini nadvožnjaka.


Na ovaj način sprečeno je izlivanje i zadržavanje atmosferskih voda na putnoj površini u Brigadira Ristića desno od nadvožnjaka i obezbeđeno privremeno rešenje za taloženje vode na pešačkoj stazi levo od nadvožnjaka, a radovima koji su poslednjih dana vršeni obezbeđeno je trajno rešenje i ovog problema.
JКP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin vrši uslužno održavanje atmosferske kanalizacione mreže za Grad Zrenjanin po nalogu nadležnih gradskih inspekcija.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga