Podrška dragim penzionerima kao i onima kojima je potrebna pomoć u nabavci

Podeli:

Kupovina iz prve ruke i besplatna dostava na kućnu adresu

Diskont kućne hemije „Helena“ nudi kupovinu robe iz prve ruke i vrši besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Kućna hemija, papirna galanterija, kozmetika, pelene za decu i odrasle, hrana za kućne ljubimce i još mnogo toga stiže na vašu kućnu adresu i to samo jednim pozivom na telefone 023/515-903 i 063/533-159

Sređivanje kuće, stana ili poslovnog prostora iziskuje pored vremena i kvalitetna sredstva koja su potrebna kako bi prostor u kome živimo i radimo bio čist i odisao svežinom.

Diskont kućne hemije „Helena“ pored bazenske hemije i celokupne bazenske opreme, po kojoj su najpoznatiji u gradu, osluškujući potrebe svojih kupaca i razgovarajući sa njima, dolazi do ideje da pruži apslolutno sve što je potrebno za kuću ili stan na jednom mestu. Na adresi Ive Lole Ribara 28, diskont „Helena“ u svom maloprodajnom objektu, u mogućnosti je da ponudi građanima kupovinu proizvoda kućne hemije i kozmetike po proizvođačkim cenama, s obzirom da je kompanija „Helena Graf“ proizvođač kućne hemije i kozmetike.

Kupovina iz prve ruke, bez posrednika je uvek najbolja kupovina, jer donosi značajne uštede. Svakom kupovinom iznad 2.000 dinara dobijate poklon proizvod iz asortimana diskonta „Helena“.

Posebne pogodnosti za penzionere

Kako bi izašli u susret starijima i onima kojima je potrebna pomoć u nabavci, Diskont kućne hemije „Helena“ nudi besplatnu dostavu na kućnu adresu za iznos nabavke preko 5000 dinara, kao i mogućnost kupovine na rate, jer ima potpisan ugovor i sa Pio fondom.

Sve informacije o proizvodima i uslovima kupovine možete dobiti putem telefona 023/515-903 i 063/533-159

Sindikalna prodaja putem administrativne zabrane

Diskont kućne hemije „Helena“ sarađuje sa brojnim firmama sa kojima ima potpisane ugovore o sindikalnoj prodaji putem administrativne zabrane. Pozovite i informišite se da li i vi možete iskoristiti mogućnost kupovine na 5 rata kako bi rasteretili vaš kućni budžet.

Za više informacija posetite sajt www.helenagraf.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga