Sajam obrazovanja i omladinskog preduzetništva u Zrenjaninu

Podeli:

Sajam obrazovanja i omladinskog preduzetništva za učenike završnih razreda srednjih škola održan je danas, 20. aprila 2018. u Kulturnom centru u Zrenjaninu, a trajao je od 11 do 16 časova.

„Današnji sajam obrazovanja je jedan od načina da promovišemo fakultete i želju da u našem gradu bude univerzitet“ navodi Duško Radišić, pomoćnik gradonačelnika grada Zrenjanina.

Organizatori sajma su Školska uprava za Banat, zrenjaninska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje, Kulturni centar i grad Zrenjanin, a uz podršku partnerskih organizacija: Start It Zrenjanin, Kancelarija za mlade Zrenjanin, RCR Banat, RP Komora Zrenjanin, Biznis inkubator Zrenjanin i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin.

Sajam obrazovanja je namenjen učenicima završnih razreda srednjih škola, kako bi im se omogućilo da se informišu o ponudi smerova i profila, koje je moguće upisati na visokoškolskim ustanovama. Na sajmu su predstavljene visokoškolske ustanove iz Zrenjanina, Novog Sada, Subotice i Beograda i učestvovalo ih je ukupno 17.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga