REGISTRACIJA VOZILA

Podeli:

 

Putovali na neke egzotične destinacije, odlazili na posao, vrtiće, pravili divne uspomene, lepe fotografije i prelazili zajedno mnoge kilometre. Registracija iziskuje naravno kao i svaki rođendan ne tako male i troškove. U zavisnosti od toga koliko godina puni vaš automobil, kolika je njegova kubikaža, koji je model itd. Sve to utiče i na samu cenu registracije. Kako bi ekonomično postupili svi dobro istražuju cene i ponudu  pa tek onda se odlučuju za mesto gde će registrovati vozilo.

Vreme je uvek važan faktor i obično svi žele da u danu završe sve i po mogućnosti na jednom mestu. Upravo tim povodom posetili smo Transport Berar  koji se nalazi na adresi Železnička 103 na mestu stare plinare. Istraživali smo o tome šta vam je sve potrebno kako bi brzo i lako rešili registraciju.

Da bi registrovali vozilo ono prvobitno mora da pređe tehnički pregled čime se potvrđuje ispravnost. Vozilo mora biti čisto, tehnički ispravno, da nema vidnih oštećenja.

U Transport Beraru vrše se tehnički pregledi za putnička, teretna vozila, autobuse i motocikle. Vreme koje je potrebno za tehnički pregled motocikla je nekih 15 minuta, za putničko vozilo to je 30 minuta i za teretna vozila do 45 minuta.

Dve linije tehničkog pregleda omogućavaju da se sve obavi bez čekanja i zakazivanja, što predstavlja veliku prednost kako bi brzo registovali vozilo i rešili kompletnu administraciju. Kompletan platni promet upotpunjuje priču da sve rešite na jednom mestu bez odlaska u sup. Nakon preuzimanja potrebne papirologije, izvršenog tehničkog pregleda i plaćanja, u Transport Beraru dobijate registracionu nalepnicu


Kako je svakom vozaču bitna sigurnost i bezbednost u saobraćaju, Transport Berar sarađuje sa Dunav, Triglav i DDOR osiguravajućim kućama, tako da se na licu mesta rešava osiguranje kako vozila, tako i putnika u javnom prevozu, pomoć na putu, kasko osiguranje. Baždarenje tahografa je  još jedna od usluga koju možete brzo i lako obaviti i na vreme se pripremiti  za put. 

Ideja za otvaranje jednog ovakvog centra potekla je iz želje da se vozačima pruži sve na jednom mestu od tehničkog pregleda pa sve do izdavanja registracione nalepnice.

U nekom narednom periodu očekuje se rad još jedne linije za tehnički pregled koja se trenutno završava kao i poligon za poljoprivredne mašine i mehanizaciju. Neki dalji planovi odnose se na autoservis gde se mogu obaviti i sve vulkanizerske radnje i tako upotpuniti sve ono što je potrebno jednom vozilu i to na jednom mestu. 

Transport Berar se nalazi na adresi Železnička 103 na mestu stare plinare.

Kako bi se oko svih detalja precizno informisali tu su i kontakt telefoni 023/732-345 i 062/805-14-44

 

 

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga