Raspisan drugi javni poziv startap kompanijama i timovima za članstvo u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad

Podeli:

Autonomna pokrajina Vojvodina i Naučno-tehnološki park Novi Sad (NTP) pozivaju sve startap kompanije i timove da se do 29. aprila 2022. godine prijave na Javni poziv za članstvo u NTP-u Novi Sad.
Prvih 18 članica – devet tehnološko-razvojnih kompanija i devet startapa uselilo se u NTP početkom 2022. godine, nakon sprovedena dva javna poziva za tehnološko-razvojne kompanije i jednog poziva za startap kompanije.

Pravo učešća po ovom javnom pozivu imaju:
– registrovani privredni subjekti (do pet godina postojanja u trenutku slanja prijave) s delatnostima u oblasti razvoja novih inovativnih proizvoda, usluga i tehnologija u funkciji zadovoljenja tržišnih potreba, kao i spinof preduzeća;
– startap timovi za razvoj novih inovativnih i visokotehnološki zasnovanih proizvoda, usluga i procesa, timovi potencijalnih preduzetnika koji imaju inovativne ideje za razvoj novih proizvoda, usluga i tehnologija potrebnih tržištu, sa obavezom registracije u privredne subjekte u trenutku potpisivanja ugovora sa NTP-om Novi Sad.
Rok za dostavu prijava je 29.4.2022. godine. Odluka o rezultatima Javnog poziva biće objavljena na sajtu NTP-a Novi Sad. Pitanja u vezi s Javnim pozivom zainteresovani mogu poslati na imejl adresu javnipoziv@ntpns.rs

Ugovor o članstvu u NTP-u zaključuje se na određeno vreme do tri godine, a članstvom se stiče pravo na korišćenje infrastrukturnih i stručnih usluga.
Na osnovu ovog javnog poziva na raspolaganju je 150 kvadratnih metara. U prvoj godini članarina za korišćenje prostora iznosi dva evra po kvadratnom metru bez PDV-a, u drugoj godini četiri evra po kvadratnom metru bez PDV-a, u trećoj godini šest evra po kvadratnom metru bez PDV-a, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. Pored iznosa članarine, članu će biti obračunati i režijski troškovi umanjeni za 50%.
Više informacija i obrazac prijave možete pronaći na sledećem linku: https://ntpns.rs/javni-poziv-startup-kompanijama/

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga