Preduzetnica Angela Gavrilović dobitnica priznanja “Žena za žene”

Podeli:

Povodom Međunarodnog dana žena, Sekcija za žensko preduzetništvo pri Uniji poslodavaca Srbije –  poslodavci Zrenjanina dodelila je priznanje “Žena za žene”. Ovo priznanje Sekcija tradicionalno dodeljuje istaknutim ženama u lokalnoj zajednici. Ove godine priznanje je pripalo Angeli Gavrilović, vlasnici frizerskog salona “Norma”.

„Zahvaljujući višedecenijskom preduzetničkom iskustvu Angela Gavrilović doprinosi razvoju preduzetničkog duha kod mladih i žena, učestvovanjem u različitim aktivnostima Unije poslodavaca Zrenjanina i Sekcije koja je prepoznala njen angažman. Svoje preduzetničko iskustvo nesebično deli, kako sa drugim preduzetnicama iz Sekcije, tako i sa lokalnom zajednicom u celosti“, obrazložila je svoju odluku Sekcija za žensko preduzetništvo.

„Priznanje “Žena za žene” mi izuzetno znači, najviše zbog toga što dolazi od žena sa kojima sarađujem, koje uvažavam i poštujem zbog njihovih ličnih i profesionalnih kvaliteta“, izjavila je ovim prilikom dobitnica priznanja.

Priznanje “Žena za žene” do sada je dodeljeno Etel Daruši, osnivačici cvećare “Daruši”, zatim Radoslavi Aralici, koordinatorki “Zrenjaninskog edukativnog centra”, doktorki Ljiljani Bursić i Idi Vencel, vlasnici salona venčanica “Tina”.

Sekcija za žensko preduzetništvo pri Uniji poslodavaca postoji od 2017. godine, a osim po ovom priznanju i po istoimenoj kampanji, poznata je po organizaciji Dečije pijace u Zrenjaninu. Posle pauze koju je uzrokovala pandemija, Sekcija najavljuje ponovno organizovanje ove manifestacije koja ima za cilj da podstiče preduzetništvo kod dece od najranijih dana.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga