Predlog za ručak danas – Hrskava piletina

Podeli:

Miris proleća u vazduhu i kišica koja ispada, ipak deluju drugačije od onih sumornih jesenjih dana i nosi neku lepotu. Kod nekih unosi mir i znak da treba malo usporiti i pustiti neke stvari da se same reše. Danas napravite kratak predah. Nije baš za neke aktivnosti ali možete prošetati. Uradite nešto lepo za sebe, obavite shopping, popite neku kaficu, a kad stignete kući, ušuškajte se i opustite uz omiljenu knjigu. Za ručak danas možete se odlučiti za hrskavu piletinu koju za vas priprema 4Amigos i koja će svojim ukusom vas odvesti čak do Italije. Sve što je potrebno jeste klik na 4amigos.rs

Možete i pozovati broj 060 35 35 926 i poručiti svoju omiljenu kombinaciju.

4 Amigos stiže do vas gde god da ste.

Za porudžbine preko 1000 dinara – dostava je besplatna.

U ponudi su pileći komadi, hrskava pileća krilca koja možete kombinovati sa nekim svežim salatama. Piletina je ručno pripremljena od proverenih domaćih proizođača i odličan je izbor za ukusan ručak.

Ono što preporučujemo jeste da rashladite i neko lagano vino koje će vas opustiti i učiniti da ovaj dan bude nekako poseban. Bez nekog povoda, čisto eto tako, da nazdravite svemu onome što ste i gde ste.

Zaslužili ste, zar ne?

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga