PREDLOG NEDELJE: KAKO DA OBRADUJETE SVOG KUĆNOG LJUBIMCA I UŽIVATE U DUGIM ŠETNJAMA

Podeli:

Početak nove radne nedelje može biti  pravo vreme da napravite plan šta ćete lepo raditi, kako ćete provesti one slobodne trenutke i usrećiti sebe i one koje volite. Možete razmisliti o tome sa kim bi bilo lepo popiti kafu, odabrati neku dobru knjigu ili na primer rezervisati karte za premijeru nekog filma.

 

Neki od vas će se odlučiti za duge šetnje i ono pravo uživanje u svim bojama jeseni. Priroda opušta, relaksira i budi sve ono lepo u nama čak i kada je jesen. Ima nečeg tako posebnog u tom zvuku lišća koje šušti pod vašim nogama. Probajte i uživaćete. Uživaće i on. Vaš pas. Njegove uši lete na vetru dok srećan maše repom i pruža vam šapu. Sada pored parkića, vašeg ljubimca možete odvesti i u shopping i to onaj pravi.

Aristo pets pet shop je savršeno mesto za vašeg kućnog ljubimca. Nalazi se u Big centru u Zrenjaninu i tamo pored velikog izbora hrane, opreme, medikamenata, možete pronaći garderobu ali i igračke. Tu su naravno i korisni saveti i odgovori na sva vaša pitanja i to od savetnika za ishranu pasa. 

Veterinarska apoteka opremljena je svim medikamentima i vitaminima koji su potrebni vašim ljubimcima kako bi njihov imunitet bio jači a oni zdravi. Kompletan program za kuće, mace, glodare, ribice ali i ptice.Pripremite ih na vreme za hladnije dane koji tek dolaze i to uz lojality karticu uz koju štedite i kupujete.

Nas je na vratima dočekala jedna umiljata maca koja se potrudila da ispozira. Voli kameru, ljude i da se igra.

Ukoliko ovih dana šetate, svratite do Aristo pets pet shopa  i obradujte vašeg ljumca nekom zanimljivom igračkom ali i toplom garderobicom kako bi bili ušuškani i ostali zdravi. Videćete tu razne životinje, čuti dosta korisnih saveta a Vaš pas možda baš tu upozna svog novog prijatelja.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga