PREDLOG NEDELJE: KAKO DA OBRADUJETE SVOG KUĆNOG LJUBIMCA I UŽIVATE U DUGIM ŠETNJAMA

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Početak nove radne nedelje može biti  pravo vreme da napravite plan šta ćete lepo raditi, kako ćete provesti one slobodne trenutke i usrećiti sebe i one koje volite. Možete razmisliti o tome sa kim bi bilo lepo popiti kafu, odabrati neku dobru knjigu ili na primer rezervisati karte za premijeru nekog filma.

 

Neki od vas će se odlučiti za duge šetnje i ono pravo uživanje u svim bojama jeseni. Priroda opušta, relaksira i budi sve ono lepo u nama čak i kada je jesen. Ima nečeg tako posebnog u tom zvuku lišća koje šušti pod vašim nogama. Probajte i uživaćete. Uživaće i on. Vaš pas. Njegove uši lete na vetru dok srećan maše repom i pruža vam šapu. Sada pored parkića, vašeg ljubimca možete odvesti i u shopping i to onaj pravi.

Aristo pets pet shop je savršeno mesto za vašeg kućnog ljubimca. Nalazi se u Big centru u Zrenjaninu i tamo pored velikog izbora hrane, opreme, medikamenata, možete pronaći garderobu ali i igračke. Tu su naravno i korisni saveti i odgovori na sva vaša pitanja i to od savetnika za ishranu pasa. 

Veterinarska apoteka opremljena je svim medikamentima i vitaminima koji su potrebni vašim ljubimcima kako bi njihov imunitet bio jači a oni zdravi. Kompletan program za kuće, mace, glodare, ribice ali i ptice.Pripremite ih na vreme za hladnije dane koji tek dolaze i to uz lojality karticu uz koju štedite i kupujete.

Nas je na vratima dočekala jedna umiljata maca koja se potrudila da ispozira. Voli kameru, ljude i da se igra.

Ukoliko ovih dana šetate, svratite do Aristo pets pet shopa  i obradujte vašeg ljumca nekom zanimljivom igračkom ali i toplom garderobicom kako bi bili ušuškani i ostali zdravi. Videćete tu razne životinje, čuti dosta korisnih saveta a Vaš pas možda baš tu upozna svog novog prijatelja.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga