Podržite svojim lajkom projekat „Dečja pijaca“

Podeli:

Kompanija VegaIT u saradnji sa svojim partnerima organizuje događaj Code for a cause – programeri za građane. Po prvi put, ove godine pravo da učestvuju imaju i organizacije koje nisu sa teriorije Novog Sada. Među projektima koji su prošli u drugi krug takmičenja, našao se i jedan projekat iz Zrenjanina.

„Dečja pijaca“ projekat je udruženja žena „Ženski biznis klub“, odnosno, Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina. Usmeren je na decu predškolskog uzrasta i nižih razreda osnovne škole, a ima za cilj da deca, kroz samostalan rad, savladavaju nove veštine, razvijaju svoje hobije i prevaziđu prepreke u socijalizaciji koja predstavlja sve veći izazov kod dece ove starosne dobi.

 Lajkujte fotografiju na ovom linku – https://www.facebook.com/VegaITSourcing/photos/a.4064199583693961/4064156373698282  i pomozite da „Dečja pijaca“ dobije svoj sajt, koji će ujedno biti i osnovni komunikacioni kanal za prijave dece koja žele a učestvuju. Glasanje je otvoreno do petka – 24.06. u 11.59 časova.

Izradom veb sajta za Dečiju pijacu u Zrenjaninu biće unapređena komunikacija sa roditeljima malih trgovaca i omogućena online prijava na događaj – poručuju iz Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga