Oversize odeća, da ili ne?

Podeli:

Postoje dani kada ne želite previše da ulažete napore u osmišljavanje svoje dnevne varijante. Tada obično birate šire majice, dukseve koji ne naglašavaju liniju tela. Preveliki džemperi, sakoi mogu izgledati baš moderno ali zavisi od toga kako šta ukombinujete.

Vodite računa o detaljima. Izbegavajte teške materijale, velike printove i sve ono što će učiniti da majica, duks deluju još veće.

Ukoliko želite da vam nešto stoji opuštenije, ležernije, birajte tu oko dva do tri broja veći model od standardne vaše veličine.

Ono što je veoma važno jeste da nekako sačuvate oblik. Nije poenta da vam figura u oversize odeći deluje veća nego što jeste. Kaiš može biti odlično rešenje za široku majicu, kaput koji će vam pružiti oblik. Možete odabrati na primer uže pantalone i široku majicu i na taj način ćete istaći oblik svog tela.

Kada birate materijale majica, košulja, dukseva, tanji materijali lepše i bolje pristaju i savršeno idu uz uži donji deo.

Oversize odeća je veoma udobna i u njoj možete izgledati veoma moderno i onda kada ne želite previše da se trudite oko svog outfita. Zapamtite možete biti u trendu i u XXL duksu.

Azel France u novoj kolekciji donosi veliki izbor oversize modela koje možete nositi ovog proleća u kojima ćete definitivno biti u trendu.

Posetite Azel France u Zrenjaninu u naselju Berbersko, na adresi dr. Jovana Krstića bb i pronađite nove stvarčice za sebe koje će osvežiti vaš outfit. Očekuje vas bogat izbor brendova od kojih najviše zastupljen ESPIRIT.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga