Osmi mart u cvećari „Jasmin“

Podeli:

Cvećara „Jasmin“ i ove godine će svojim bogatim asortimanom propratiti praznik kojem se raduju pripadnice lepšeg pola.

Iz bogatog asortimana rezanog i saksijskog cveća, povodom 8.marta izdvajamo ruže, ljiljane, gerbere, karanfile, ljubičice, kalanhoje, dracene, anturijume, zamije i druge vrste saksijskoj cveća.

Osmi mart je dan kada se važnim damama u vašem životu zahvaljujete na pažnji i ljubavi koju vam svakodnevno pružaju. Vaše dame zaslužuju najbolje i zato učinite da se osete poštovanim, voljenim i srećnim. Ljubav i zahvalnost prema bliskim i dragim ženama je važna i zato je 8. mart jedna od pravih prilika da to i pokažete! Prilika za onaj poseban poklon koji će ih naročito obradovati. Buket cveća, ruže, cvetni aranžman… za šta god se odlučite važna je pažnja, a naš kreativan tim je tu da vam u tome pomogne.

Naša cvećara u ponudi ima mnoge originalne aranžmane. Pored mnogih neobičnih i interesantnih aranžmana, raznih oblika i boja, nudimo vam nešto prelepo  sa određenom dozom elegancije i otmenosti, koja se ne viđa svaki dan, a to su ruže u kutiji. Ruže su inače simbol ljubavi, ljubavne strasti i lepote, a i svaka boja ima svoje značenje, stoga ukoliko se aranžiraju u kutiji, to sa sigurnošću simbolizuje i eleganciju i prefinjenost jer tako i izgledaju.

Budite maštoviti i poklonite damama najlepši cvetni aranžman.


Sve informacije možete dobiti na broj 023/536-772. Adrese već poznata Svetosavska br.2. Radno vreme cvećare radnim danima i subotom je od 7-20h. Osoblje cvećare „Jasmin“ svim damama čestita 8. mart!
Neka naše cveće bude deo vaše 8.martovske sreće!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga