Odmor posle praznika

Podeli:

Neradni dani i praznici dobro su doši da otputujete negde, boravite u prirodi, spremate roštilj, okupite porodicu, družite se pod vedrim nebom na zelenoj travi, negde pokraj reke i isključite se od rutine i obaveza, bez interneta, društvenih mreža, mobilnih telefona… Dobro, ne baš skroz, jer dobre sličice ne mogu nastati same. Tu je po koja fotografija čisto da zabeleži trenutke opuštanja. Aktivan odmor je u stvari i najlepši odmor uz dosta dinamike, jer treba sve ispratiti, obići i zaista uživati. Poznato vam je da nekad posle ovakvog odmora vam treba odmor, bar jedan dan kada ne radite ništa.

Zato danas posvetite vreme sebi, odmarajte, čitajte omiljenu knjigu, uživajte u miru i tišini, izaberite neko dobro vino a za ručak nešto lagano. Predlažemo lazanje – palačinke koje za vas priprema 4Amigos. Ukusno lagano i topi se u ustima. Originalna receptura i mnogo dobra kombinacija pažljivo biranih sastojaka.

4Amigos stiže do vas gde god da ste. Sve što je potrebno jeste da posetite www.4amigos.rs i poručite na 060 35 35 926

U ponudi je i piletina ručno pripremana i to od najboljih domaćih i proverenih dobavljača.  Možete izabrati hrskava pileća krilca koja vas svojim ukusom vode čak do Italije ili možda pileće komade, dimljeni batak ili vešalicu.

Za porudžbine preko 1000 dinara – dostava je besplatna.

4 Amigos se nalazi u Zrenjaninu, na adresi Banatska 80.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga