Novi modeli u robnoj kući City

Podeli:

Praćenje modnih trendova definitivno nije lako ali odabirom pravih stvari koje možete lako kombinovati, sa samo par krpica, izgledaćete odmereno, sa stilom i uvek drugačije. Birajte modele koji vam dobro stoje, a boju prilagodite boji svoje kose, očiju, tena. Jedan detalj može promeniti celokupan izgled i dati mu određenu dozu glamura. Jake boje poput crvene, zelene ili žute otvoriće vas i dati vam svež izgled. Bilo da želite samo da dopunite svoj plakar sa par stvarčica ili da kompletno obnovite svoju garderobu, Robna kuća City je mesto gde možete pronaći apsolutno sve.

U bogatoj ponudi su novi modeli toplih zimskih jakni, u nežnim ali i jakim bojama, elegantni kaputi, dugi prsluci koji su savršeni za one koji preferiraju neki ležerniji stil, više sportski.

Za hladne zimske dane preporučuje se slojevito oblačenje i možete odabrati udobne džempere koji savršeno pristaju uz farke. Pored ženskih modela možete pronaći i nešto za njega i iznenaditi ga lepim poklonom. Postoje stvari za koje i ne zna da su mu potrebne. Praznici i godišnjice ne trebaju uvek biti povod da pokažemo nekome da nam je stalo. Obucite se toplo i prošetajte se do Robne kuće City koja se nalazi na adresi Đure Jakšića 14. Tamo vas čeka svašta nešto interesantno za celu porodicu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga