Novi Hyundai Tucson – Vozite već danas!

Podeli:

Već dugo razmišljate o kupovini novog automobila i tragate za modelom koji će biti prefinjenog dizajna, upečatljivo odvažan i sportski. Upravo takav vas čeka već danas u salonu „KPM AUTOMOBILI“ u Zrenjaninu, na adresi Pere Dobrinovića 26.

Potpuno Novi Hyundai Tucson je tu, i može biti vaš sa garancijom 7 godina bez limita kilometraže. Ono što je izuzetno važno nestrpljivim vozačima, jeste da je isporuka – ODMAH!

PREFINJENI FLUDNI DIZAJN
UPEČATLJIVO ODVAŽAN I SPORTSKI

Hyundai prepoznatljiva šestougaona maska je uokvirena farovima napredne tehnologije, savršeno izvajanim branikom i odiše snažnim i upečatljivim izgledom. Njegove prepoznatljive karakteristike i upečatljiva atletska pojava su prirodan spoj funkcionalnosti, stabilnosti i prefinjenosti.

NOVI HYUNDAI TUCSON

ULTIMATIVNO ATLETSKI. AERODINAMIČAN DIZAJN

Svojom stabilnošću pri visokim brzinama i naprednom strukturom šasije, Tucson donosi inovativan inženjering fluidnom dizajnu nove generacije, koji pruža vrhunsko i neuporedivo iskustvo. Zahvaljujući poboljšanim performansama, vodećem nivou koeficijenta otpora vazduha i naprednim funkcijama, od sada možete da uživate u dodatnoj udobnosti i samouverenosti uvek i svuda.

Za sve informacije dostupni su kontakt telefoni 023/522-419 i 060 6-555-044

Salon „KPM AUTOMOBILI“ nalazi se na adresi Pere Dobrinovića 26, u Zrenjaninu. Na licu meste možete završiti sve i voziti vaš nov autombil već danas.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga