Našli smo rešenje za vaše građevinske probleme

Podeli:

U poslednje vreme gradnja dostiže svoj maksimum i verovatno će tako biti i u narednom periodu. Sigurno je dosta vas koji gradite, radite, preuređujete, a pri tome vam je potrebna pomoć stručnjaka i nekoga ko može da isprati ceo proces gradnje. U tom slučaju nalazite se na pravom mestu, jer ćete u nastavku pročitati šta sve u svojoj ponudi ima Šljunkara BMB.

Šljunkara BMB je firma koja se bavi izvođakim radovima i ima svoje stovarište.Izvode sve vrste radova u niskogradnji i u visokogradnji. Uspešno posluje u oblasti gradnje već dugi niz godina i iza sebe ima gomilu zadovoljnih klijenata koji joj se svaki put vraćaju.

Samo neke od usluga koje nude su: mašinski iskop, rušenje objekata, odvoz šuta, transport, nasipanje, izrada puteva, prilaznih saobraćajnica, platoa, nadstrešnica, silosa, podnih skladišta, betoniranje, postavljanje behatona, izrada drvenih konstrukcija, izrada objekata ključ u ruke, izrada samo sive faze gradnje objekata…

Svima koji su u poslu gradnje beton je nekako uvek potreban. Ono što Šljunkaru BMB izdvaja od ostalih je prodaja gotovog betona. To znači da ne morate da tražite cement, šljunak, kreč, pesak, mešalicu, da ne morate da gubite svoje vreme. Jednostavno pozovite Šljunkaru BMB i gotov beton stiže na Vašu adresu.

Takođe, u svojoj ponudi imaju i beton, šljunak, pesak, armaturu, cigle, blokove, crep, građu, cement, kreč, multibat, ytong proizvode. Kao i beton, sav materijal donose na kućnu adresu.

Šljunkara BMB nalazi se levo od Klečanskog mosta. Za sve informacije pozovite ih na 023/524-878

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga