Moderna i udobna kombinacija za slobodno vreme

Podeli:

Možda baš ovog proleća se pokrenete i počnete da se bavite nekim sportom – čisto rekreativno. Za roditelje sa mlađom decom idealno može biti plivanje, trčanje ali i odbojka, košarka, tenis. Pored toga što ćete se družiti sa svojom decom, vreme koje provedete zajedno biće zabavno, kvalitetno i zdravo. Vožnja biciklom može biti odlična aktivnost. Za kratko vreme stignete gde god poželite. To je definitivno prednost gradova koji nisu previše veliki. Lepi sunčani dani pružiće vam dovoljno energije i dobrog raspoloženja da uplovite u pravu avanturu i pružite neke nove sadržaje sebi i svojoj porodici. Selektujte vašu rutu za svaki dan i istražujte parkove, igrališta, reke, okolna mesta.

Obucite se lagano ali slojevito, izaberite nešto udobno što će vas zaštiti od vetra i u čemu ćete se osećati lagodno i spremno za akciju.

U MANA radnjama čekaju vas kombinacije za vaše slobodno vreme i to za celu porodicu. Mame i ćerke mogu pronaći čak i iste majice što može biti slatko za sve one princeze koje vole da budu uvek u trendu.

Za dečake tu su trenerice, dukserice, farke i lagane jaknice koje su odlične za promenljivo prolećno vreme.

U toku je i fenomenalna akcija od 20% na jakne za celu porodicu.

Prošetajte se do MANA radnje u Zrenjaninu i uživajte u lepim danima koji dolaze. Trudite se da vreme iskoristite pametno, negde u prirodi gde ćete se potpuno opustiti i relaksirati. Sve što vam treba jeste flašica sa vodom, sunčane naočare i neki vaš omiljeni slatkiš. Slušalice možete i zaboraviti, lepo je nekad da slušate zvuke prirode i ponovo se zaljubite u zeleno.

MANA radnja se nalazi u Zrenjaninu na adresi Žitni trg broj 7

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga