Mlekoprodukt i hor „Čarolija“ obradovali decu u školi „9.maj“

Podeli:

Kompanija Mlekorpodukt u okviru svoje Biser nutri akademije pripredila je novogodišnju radost deci u OŠ “9.maj” u Zrenjaninu.Preko 200 posebno pripremanih paketića dodeljeno je deci ove škole a u okviru programa nastupila je Leontina i njen dečiji hor “Čarolija”.

– Zaista smo uživali danas sa našim drugarima iz škole „9.maj“, uz Leontinu i našeg kuvarskog šefa. Pripremali smo i hranu, a mališani su se, svakako, najviše obradovali novogodišnjim paketićima. Mi smo društveno odgovorna kompanija, i zaista je jako važno da shvatimo koliko je darivanje lepo i značajno- rekla je Bojana Momčilov iz kompanije Mlekoprodukt.

Učenici i nastavnici osnovne i srednje škole „9. maj“ nisu krili radost zbog današnje posete predstavnika Mlekoprodukta i mališana iz hora „Čarolija“.

– Srećni smo, mnogo nam znači kada ljudi pokažu ovoliko empatije prema našim učenicima. Zaista nam je neizmerno drago što su baš nas izabrali u okviru posvećenost. Paketići su posebni, u njima se nalaze posebne i pažljivo birane igračke koje su prilagođene našim učenicima i uopšte deci sa smetnjama u razvoju- istakla je Snežana Vukić, direktorka škole „9.maj“.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga