Mis Comerc- Kancelarijski pribor brzo i povoljno na Vašoj adresi

Podeli:

Ono što je svakoj firmi sigurno neophodo jeste kancelarijski materijal, proizvodi koji su u svakodnevnoj upotrebi i koji su potrošni i jako često je potrebno nabaviti “novu turu” nečega. Papiri nestaju, treba ih i odlagati u fascikle ili registratore, olovke se troše, rokovnici i sveske trpe razne planove i realizaciju istih i uvek su nam potrebne nove. Jako bitno je pronaći pouzdanog dobavljača kancelarijskog materijala i ostale potrošne robe koja se nabavlja gotovo na dnevnom nivou. 

Pravi sagovornik za ovu temu je svakako Mis Comerc, Zrenjaninska firma koja uspešno posluje u oblasti kancelarijskog materijala već više od tri pune decenije. Mis Comerc nije samo vaš dobavljač kancelarijskog materijala, oni su vaši pravi partneri u poslovanju. Izuzetno su posvećeni svojim klijentima i njihovim potrebama, na njih se uvek možete osloniti, rade dostavu na dnevnom nivou i dan za dan, a isporuka je svakako besplatna. Brzi su i efikasni. 

Mis Comerc je osnovan 1990.godine kao veleprodaja papira i kancelarijskog materijala. Vremenom jedan posao otvarao je prostor za drugi i tako je 1997. ova firma krenula sa Mis Grafikom, firmom čija je delatnost bila i ostala štampa. Posao nije stao ni tu, pa su 2001. godine ušli u novu poslovnu oblast – štampu etiketa u rolni i tabaku A4 formata, 2009. promovisali su svoj brend ricovanih etiketa MISTICK, a ponudu su zaokružili Citizen bar-kod štampačima.

Za tri decenije poslovanja bilo je dosta izazova i teških godina.

– Siguran sam da nam je najveća pomoć u svim teškoćama, a bilo ih je dosta i ima ih uvek, to što kao preduzeće imamo viziju. Osluškujemo tržište, trudimo se da prepoznamo sve promene koje se vrlo brzo deštavaju i maksimalno se trudimo da držimo korak sa trendovima. Potrebe naših klijenata uvek su nam na prvom mestu. Trudimo se da profesionalnost držimo na najvišem nivou, kao i kvalitet usluge i proizvoda, poštovanje rokova, modernizacija, ulaganje u nove proizvode i poremu….verujem da nam sve to omogućuje da na tržištu zadržimo svoju poziciju – kaže Stevan Mečkić, osnivač, vlasnik i director Mis Comerc-a.

Danas se u asortimanu Mis Comerc-a nalazi kompletan kancelarijski materijal, školski pribor, nalepnice, deklaracije i različite vrste štampe – offset, tampon, sito i digitalna štampa. Kad posetite njihov prodajni objekat nećete ostati ravnodušni, dočekaće vas ljubazni ljudi spremni da izađu u susret svim vašim potrebama, da nađu pravu stvar koja je potrebna vama, vašim zaposlenima, vašoj kancelariji…

Od samog početka Mis Comerc se na tržištu pozicionirao kao prepoznatljivo preduzeće u oblasti trgovine kancelarijskim materijalom. Prepoznatljivi su i po tome što su svoje poslovanje fokusirali na rad sa pravnim licima, a plaćanje je isključivo preko računa

Mis Comerc nalazi se u ulici Vojvode Petra Bojovića broj 31. Deo ponude možete videti i na njihovom sajtu www.miscomerc.com , a sve potrebne informacije možete dobiti pozivom na broj 023/ 566-761.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga