Ljubav kao glavni sastojak

Podeli:

Pripremanje zimnice i đakonija od voća može biti izuzetno naporan i dugotrajan proces. U moru recepata nije lako izabrati onaj koji će svima biti, što se kaže u Banatu, potaman. Upravo zato se Nataša Božić odlučuje za proverene, tradicionalne recepte.

Recepti naših baka su jednostavni, jasni i u njima je najvažnije pripremiti dovoljnu količinu ljubavi. Naša sugrađanka Nataša je najrpe zimnicu spremala za sopstvene potrebe, a kako je vreme odmicalo počela je da priprema džemove, slatka, sokove, sirupe i sok od paradajza i za druge ljude. Sada sa ponosom ističe da može da spremi sve, ali da je zaista najvažnije voleti to čime se bavite u datom trenutku.

Kako Natašini ukućani obožavaju lubenicu, odlučila je da im omogući da u prelepom ukusu uživaju i van sezone, pa je ove godine po prvi put u svoj asortiman uvrstila i slatko od lubenice, a sledeći izazov koji je samoj sebi zadala je proizvodnja kečapa.

U proizvodima ove dame uživaju doslovno svi. Mi smo se, takođe, uverili da se sa svakim zalogajem i gutljajem oseti sasvim dovoljna doza ljubavi, taman onoliko koliko vam treba da se osećate sjajno.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga