Koraci laki kao oblaci

Podeli:

Dok sumirate utiske o septembru i početku školske godine, pokušavate i da ispratite sve viber grupe, elektronski dnevnik, shvatite da ste već zagazili u oktobar i da ste nekako u hodu iz laganih dukseva prešli na jakne, iz baletankica i platnenih patika u cipele, čizme…Vaša noga više ne raste, tako da i obuća od pre par godina se odlično uklapa u vaš dnevni outfit ove sezone. Bar dok ne pronađete nešto drugo što će vas očarati. Žene posebno, nekako se zaljube u cipele na prvi pogled. I onda je to to, definitivno, ljubav za sva vremena.

Sa vašim mališanima, priča je sasvim drugačija, za godinu dana njihove nogice protrče kroz dva a nekad i tri broja. Savremen tempo života i nove generacije koje rastu brzo ili se to nama ipak samo tako čini. Verovatno se susrećete na početku svake sezone sa biranjem nove obuće, kvalitetne i udobne koja će vašoj deci omogućiti lagan i pravilan hod a zatim da ih dobro štite od hladnoće i vremenskih prilika. Ono što je vašoj deci bitno jeste sigurno dizajn, da budu tu neki omiljeni junaci, da patike ili cipele sijaju, da budu određene boje i da prate neki njihov stil.

Prodavnica dečije anatomske obuće Curica je upravo takvo mesto gde možete pronaći kvalitetnu anatomsku obuću, lepo dizajniranu, laganu i udobnu za vaše mališane.

Curica vas čeka na adresi Žitni trg broj 2.

U razgledanje povedite i svoje male manekene.

Šmizle znaju baš da uživaju dok momci, ne baš svi.

Njima može biti i dosadno, nemojte im zameriti!

To se neće promeniti čak ni kada odrastu! Ili možda hoće? Šta vi mislite?

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga