Lavovi vas čekaju – Novi modeli Peugeot  vozila u Zrenjaninu

Podeli:

Možda baš ovog leta planirate da novim automobilom otputujete na odmor. Istraživali ste, analizirali, sabirali i oduzimali, pravili one liste za i protiv, ali presekli ste i rekli sebi „Da – zaslužujem to!“ Prilagođavanje nije vaša opcija već smelost da budete svoji, da prihvatite izazov i osetite jaku dozu adrenalina dok točkovi prže po usijanom putu.

Da, more vas zove a Lavovi vas čekaju u salonu „Točak auta“. Nikad bolja ponuda i tako dobri uslovi, da i vi konačno budete vlasnici svog omiljenog modela Peugeot automobila. Možda je baš za vas Peugeot 208 u Allure paketu i specijalnoj elixir crvenoj boji ili vam se više dopada žuta boja? Peugeut revolucija je tu, u kokpitu sa malim upravljačem i 3D digitalnom instument tablom koja se gleda preko upravljača a ne kroz njega.

Pred vama su teške odluke ali odlični izbori! Kraljevi asfaltne dzungle na korak su od vas. Pogledajte i izaberite Peugeot 208 ili Peugeot 308 koji je spreman na sve, ili je možda baš za vas Peugeot 3008. Svi modeli su dostupni odmah i to na adresi Cara Dušana broj 9.

Ostaje samo da skontate gde to putujete i da spakujete kofere. Spremite se za nezaboravan odmor, pravu avanturu i odličnu žurku jer je ozvučenje fantastično.

Linije novog SUV PEUGEOT 3008 naglašavaju njegov prepoznatljiv karakter i ravnotežu snage i udobnosti. Prodorna prednja strana naglašava njegovu posebnost. Ovaj kvalitetni model otvara eru smele i moderne vožnje.

OPCIJA«BLACK PACK»

Učinite GT i GT Pack verzije novog SUV PEUGEOTA 3008 još dinamičnijim i elegantnijim sa opcijom « Black Pack » i specifičnim elementima « black».

Budite zapaženi sa potpuno novom « Dark Chrome » bojom rešetke i njenim karakterističnim Lavom.

Monogrami “3008”, “GT” i “PEUGEOT” prikazani su u satensko crnoj boji, što se savršeno uklapa sa krovnim nosačima.

Maske prednjeg krila, krova i spojlera su u crnoj boji.

Specifične aluminijumske felne Washington 19” sadrže Crni Onyx ton sa Black Mist lakom.

Dok nas podseća na sportske modele i  potvrđuje svoju mladost siluetom, njegova unutrašnjost otkriva do sada neviđeni PEUGEOT i-Cockpit® 3D. On je prvi gradski automobil koji  vam pruža slobodu izbora između benzinskog, dizel ili električnog motora.

I, za koji Peugeot ste se vi odlučili?

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga