Kako da sačuvate energiju i mladalački izgled?

Podeli:

Koenzim Q10 je važan za lepotu i mladalački izgled. Neophodan je za rad svih vitalnih organa, posebno srca, ali i za više energije.

Koenzim Q10 je prirodna supstanca, koja se nalazi u svakoj ćeliji našeg tela, a posebno veliki udeo nalazi se u srcu, jetri, mozgu, bubrezima i pankreasu. Naše telo proizvodi koenzim Q10 ali odprilike samo do 30. godine, a posle toga proizvodnja koenzima u telu počinje da opada. Simptomi koji ukazuju na to, da imamo nedostatak koenzima Q10 u telu su umor, iscrpljenost, visok pritisak, problemi sa cirkulacijom i problemi sa srcem. Upravo tako naša koža počinje da stari i pojavljuju se prve starosne bore. Ako ga nemamo dovoljno hrana se taloži u našom telu u obliku dodatnih kilograma i počinjemo da se gojimo.

Koenzim Q10 odličan je antioksidans, izuzetno koristan učinak ima u usporavanju procesa starenja, jačanju imuniteta, jačanju srca, kod regulacije cirkulacije krvi i krvnog pritiska i jačanju mišične izdržljivosti.

Biostile Koenzim Q10 je poseban po tome jer ima dodane i vitamine A, C i E i mineral selen pa zato ima još bolji efekat.

Vitamini C, E i selen doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema.

Vitamin C doprinosi normalnom nivou energetskog metabolizma i smanjenju zamora i iscrpljenosti.

U toku je specijalna ponuda – uz kupljena dva Koenzima Q10 sa selenom, dobijate treći Koenzim Q10 gratis!

Više o prirodnim preparatima na linku

https://biostile.rs/proizvod/2x-q10 ili putem telefona 0800 600 700

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga