Kada je pravo vreme za detoksikaciju?

Podeli:

Savremen način života i brz tempo često nas dovode u situaciju da se hranimo loše, manje krećemo, nedovoljno spavamo što se odražava na naše zdravlje iako toga često nismo ni svesni.

Mali signali koji će vam ukazati na to da vam je potrebna detoksikacija ali i da usporite su:

  • pospanost
  • malaksalost
  • glavobolja
  • apatija
  • umor
  • neuredna probava
  • akne
  • ekcemi
  • ispucale usne
  • osetljive oči

Detoksikacija je idealan način da očistite vaše telo od svih štetnih materija koje su se nagomilale. Svakodnevni stres, manjak kvalitetnog sna, neizbalansirana ishrana, smanjena fizička aktivnost kao i smanjen boravak na svežem vazduhu doveli su do toga da telo samo ne može da eleminiše sve nakupljene toksine.

OČISTITE SVOJ ORGANIZAM, OBEZBEDITE VIŠE ENERGIJE!
Praznici su za nama, uglavnom obeleženi „težom“ i masnijom hranom.
Ono što sledi jeste detox i čišćenje organizma kako bi obezbedili sebi više energije,

PROTEX preparati kompanije Biostile savršeni su za detoksikaciju vašeg organizma kako bi očistili creva od loših bakterija, virusa i gljivica.

Protex kapsule

Ljudsko telo je hemijska fabrika sa zadatkom da sastojke, koje uzima iz okoline, pretvori u neophodne supstance za proizvodnju energije kako bi telo pravilno funkcionisalo. Sa današnjim brzim tempom života više nemamo ni odgovarajuću ishranu. Uglavnom konzumiramo industrijski prerađenu hranu i u telo unosimo sve više i više toksina, zato je našem telu potrebna pomoć. Uz to nas sa svih strana napadju mikrobi, razne bakterije, virusi I gljivice, koji mogu da prouzrokuju mnogo štete u našom organizmu, još posebno se zbog njihove prisutnosti javljaju razne upale u telu. Zato je veoma bitno, da jih uklonimo iz organizma I pročistimo svoj organizam.

Proizvod Protex kapsule je dijetetski suplement na bazi ekstrakata zvezdastog anisa, artičoke, mente, kumina, kurkume belog luka i šipurka, kao i vitamina B6 i cinka, namenjen opštem zdravlju.

Protex fiber

U današnjim uslovima života koje karakteriše ubrzan način življenja i stres, dodatno otežavajuća okolnost po naše zdravlje je neodgovarajuća ishrana. Najčešće konzumiramo industrijski prerađenu hranu i u telo unosimo sve više toksina, a mnogo manje vlakana. Upravo zbog toga je našemtelu potrebna pomoć.

U tom slučaju, idealan dodatak ishrani je proizvod Protex Fiber.

Proizvod Protex Fiber, prašak za pripremu napitkaje dijetetski suplement sa vlaknima psilijuma, inulinom, pektinom, korenom anaciklusa (plave kamilice) i voćnim vlaknima, namenjen osobama koje u ishrani ne unose dovoljno vlakana. Proizvod sadrži samo prirodna vlakna koja imaju sposobnost da vezuju vodu i bubre. Psilijum doprinosi zdravlju creva i intestinalnom transportu.

Više o prirodnim preparatima za čišćenje organizma kompanije Biostile na biostile.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga