Izaberite svoju letnju kombinaciju

Podeli:

Vrelo letnje vreme je najbolje provesti u kupaćem kostimu i to na moru. Neki biraju bliže destinacije, dok oni sa avanturističkim duhom tragaju za novim izazovima i biraju daleka mesta, nestvarno lepa gde pored odmora, mogu upoznati nove ljude, kulturu, probati novu hranu. Šta god da izaberete, važno je da vas opušta, da vam prija i da osetite da uživate svim čulima. Sve obaveze, radne zadatke, svakodnevnicu, rutinu – jednostavno zaboravite. Tih deset, sedam ili pet dana neka budu samo vaši. Prepustite se dobroj muzici, budite u vodi, plivajte, krstarite morima, planinarite, posmatrajte zalazak sunca, uživajte u domaćem vinu, hrani, novim ukusima i poznanstvima. Dozvolite sebi da upoznate neke nove ljude i čujete neke nove priče. Slušajte more kako se budi sa prvim zracima sunca, pokušajte da osetite toplotu i so na svojoj koži. Prepustite se mirisima i dišite punim plućima.

Od rekvizita ponesite ono što inače nosite, jednostavne i pamučne stvari koje su lagane i u kojima se komotno krećete. Kupaći kostim je u suštini nešto što će vam najviše trebati. Zato se i opremite sa bar tri-četiri kompleta. Odaberite boje koje vas opuštaju, svetle tonove koji će na tamnoj koži izgledati predivno.

U MANA radnjama čeka vas nova kolekcija kupaćih kostima u divnim bojama i različitim krojevima. Od dubokih donjih delova do onih plitkih koje sami možete upariti sa nekim gornjim delom. U ponudi su jednodelni, dvodelni, šareni i jednobojni kupaći kostimi. Na vama je da odaberete model koji će vam najlepše stajati i koji će vam pružiti kompletnu udobnost na plaži i u vodi.

MANA kao i uvek misli na vas i u sred sezone pripremila je popuste baš na kupaće kostime i šorceve za kupanje i to za celu porodicu. Sad kad su vam te stvarčice najpotrebnije – imate 20% popusta na kompletan kupaći program. Iskoristite više nego sjajnu priliku i obucite se za plažu po baš dobroj ceni. Popust važi sve do kraja jula.

MANA u Zrenjaninu vas čeka na adresi Žitni trg broj 7.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga