Humanitarno šutiranje penala

Podeli:

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ prvi put organizuje akciju u Zrenjaninu I to , „Penal za život“, u kojoj učesnici mogu šutirati penale poznatim golmanima i za to donirati sredstva u humanitarne svrhe I tako pomoći Fond za pomoć pri lečenju dece koji je pokrenula Humanitarna organizacija “Zajedno za život”.

 

Na Gradskom Trgu u Zrenjaninu biće montirana veštačka trava, kazneni prostor i gol, tako da će svi posetioci imati prilike da iskušaju umeće poznatih golmana i tako postanu donatori Humanitarne organizacije „Zajedno za život koja pomaže oboleloj deci u procesu lečenja.

Akcija će se održati sa početkom od 19 časova.

Među stativama će se naći naši poznati golmani, a jedan od njih biće I Danilo Pustinjaković, rođeni Zrenjaninac koji je ostvario zapaženu internacionalnu karijeru, “Drago mi je da će se ovakva akcija odigrati u našem gradu, nikada nisam branio u ovakom ambijentu I jedva čekam da akcija počne I pozivam sve sugrađane da učestvuju u akciji I dođu u što većem broju, nadam se da će Zrenjanin pokazati koliko srce ima, Humanitarna organizacija “Zajedno za život” zaslužila je našu podršku”

Mnogi drugi poznati Zrenjaninci koji su ostavili traga u srpskom I evropskom fudbalu biće gosti i promoteri ove akcije, tako da će posetioci imati prilike da se druže I sa Darkom Kovačevićem, Zoranom Bambijem Tošićem, Nenadom Mirosavljevićem, ali I Nenadom “Piksijem” Kovačevićem koji će takođe šutirati humanitarne penale 27. Avgusta na Gradskom Trgu u Zrenjaninu.

 

Pre šutiranja penala svaki učesnik mora da napravi donaciju ubacivanjem priloga u donatorsku kutiju, a sav prihod namenjen je Humanitarnoj organizaciji „Zajedno za život“ koja pruža pomoć i podršku u procesu lečenja deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima.

 

Osnivač ove humanitarne organizacije je Jovan Simić poznat po prodaji svojih dresova za lečenje Nađe Novaković, organizaciji humanitarnih sportskih bazara, kao i velikih humanitarnih fudbalskih utakmica. Više informacija možete pronaći na sajtu Humanitarne organizacije – www.zajednozazivot.rs

 

Takođe, možete poslati I humanitarni SMS na broj 8495 ili donirati sredstva i uplatom na račun Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koji je otvoren u Komercijalnoj banci:

 

205-250438-39

 

Za uplate iz inostranstva – broj deviznog računa:

 

0070800047526

IBAN broj: RS35205007080004752637

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga