Gsigma: Ekspanzija na tržištu nekretnina u svakom smislu te reči

Podeli:

Nekretnine su oduvek zanimljiva tema, pogotovo u našem gradu. U poslednje vreme tržište nekretnina u Zrenjaninu je u stalnoj ekspanziji. Neki sugrađani su time zadovoljni, dok drugi, koji ne vole promene, negoduju. U gostima su nam bile Danijela i Goca iz Agencije za promet nekretnina Gsigma i od njih smo čuli zaista zanimljive stvari kada je u pitanju tržište nekretnina.

Agencija Gsigma je inače posebna po tome što je, kako i one same kažu – „ženska firma“. U njoj je zaposleno šest divnih žena spremnih da i u pola noći odreaguju i urade sve što je potrebno kako biste završili sve svoje poslove oko nekretnina što pre i na miru se skućili. Danijela Radovenčev, jedna od četiri agentice u Gsigmi, kaže da je ovako nešto neophodno, jer ljudima je krov nad glavom nešto najbitnije u životu, za njih to znači mir za porodicu.

– Nas šest se zaista trudimo da izađemo u susret svim željama i zahtevima tržišta, ali prvenstveno željama kupaca, da im pomognemo i da, što bi se reklo, mogu mirno da spavaju. Godinama smo ulazile u celu priču, trebalo nam je vremena da izgradimo reputaciju koju imamo sada. Svi smo ovde odlične agentice, ne mogu da budem skromna, to su jednostavno povratne informacije koje imamo od naših klijenata. Olga i Emilija i ja….ali ni njih ni mene ne bi bilo u ovom poslu da nismo učile od najbolje, a to je Goca. Zaista nam je u početku pružila svu moguću podršku kako bismo bile tu gde jesmo danas. – kaže Danijela Radovančev.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga