“Darmatic” vas rashlađuje u udobnosti vašeg doma

Podeli:

Poslednjih par godina klima se menja, leta nam postaju zaista “žestoka” i teško podnošljiva. Ukoliko ne idete da se rashladite u nekom debelom ‘ladu ili na more, jedino drugo rešenje je klima uređaj. Gotovo da više i ne postoji dom, poslovni prostor ili bilo koji drugi objekat koji nema klima uređaj. Ukoliko ovog leta još niste ugradili klima uređaj ili vam je potrebna zamena postojećeg ili samo neki savet slobodno se možete obratiti zaposlenima u firmi “Darmatic”.

Bave se instalacijom i prodajom opreme za grejanje, klimatizaciju, vodovod i ventilaciju. U letnjem periodu svakako da je njihov fokus poslovanja na klimatizaciji, odnosno klima uređajima. Pošto rade idejna rešenja u oblasti klimatizacije pravo su mesto gde ćete dobiti sve potrebne informacije – od toga koji model klime je idealan za vaš prostor do redovnog servisiranja uređaja za koji ste se odlučili.

-Bavimo se instalacijom i prodajom opreme za grejanje, klimatizaciju, vodovod i ventilaciju. U asortimanu imamo preko 3.000 proizvoda. Za sve zainteresovane radimo idejna rešenja u oblasti klimatizacije i detaljno praćenje čitavog procesa, od nacrta, nabavke, prevoza uređaja, do ugradnje i puštanja u rad. Tu smo za sve koji imaju bilo kakvo pitanje vezano za sisteme da damo savet, uputimo, preporučimo…jednostavno cilj nam je da u vašem prostoru sistemi budu savršeni, bilo da je to stan, kuća, poslovni prostor ili neki veliki objekat. Radimo isključivo sa Gree klimama. One su zaista vrhunske i daju potpuni užitak i savršen osećaj – kaže Milan, vlasnik firme “Darmatic”

U ponudi je širok spektar Gree klima – obične on/off klime, invertorske klime, multi sistemi. Ukoliko kupujete klima uređaj sigurno se pitate šta je to na šta morate posebno obratiti pažnju kada kupujete klimu. Iz “Darmatica” savetuju sledeće:

-Jako je bitno da izabereta zaista kvalitetnu klimu. Zato mi ovde i forsiramo Gree klime jer su one zaista odlične i izuzetno retko se dešava da vas iznevere. Treba da vodite računa o tome da postoji ovlašćeni serviser je jedino tada garancija može da se iskoristi na pravi način i da se ispoštuju sva pravila. Kada birate klimu trudite se da to bude u saradnji sa instalaterskim firmama i ovlašćenim serviserima jer oni znaju tačno gde treba pozicionirati klimu u odnosu na prostor, koja jačina klime vam je potrebna. Jako bitna stvar je i da li ćete je koristiti samo leti za hlađenje ili i zimi za grejanje. U tom slučaju potrebna vam je invertor klima. To su klime koje rade i na -25 stepeni pa se neki manji prostor može rešiti sa njom. Ako planirate samo hlađenje onda tu mogu da idu obične on/off klime, mada i one rade u zimskom periodu do -7 stepeni. Napominjem da svake godine pre sezone obavite servis klima uređaja i onda ste mirni kad dođe sezona, da to bude sigurno hlađenje ili grejanje.

Sad kada imate sve potrebne informacije o klima uređajima slobodno se možete zaputiti u Darmatic i izabrati klimu za svoj dom. Nalaze se u ulici Žarka Zrenjanina 16. Takođe, već tri godine uspešno posluju i u Kikindi i tamo imaju svoj objekat u ulici Bašaidski drum BB.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga