Danas nam je divan dan, 23.rođendan

Podeli:

Televizija Santos, kao regionalna televizija, startuje sa radom 1.marta 1999. godine.

Misija TV Santos bila je svakodnevno informisanje i pružanje kvalitetnog kulturnog, edukativnog, zabavnog i filmskog sadržaja na području celog Severnog i Srednjeg Banata.Ponuditi nešto novo, drugačije, što ima težinu, smisao, biti odmeren u svemu, objektivan a opet privući pažnju gledalaca i zadržati je, nije nikako lak zadatak ali je izazov i uspeh kada postignete i održite to, kroz godine. Kada se menjate, rastete, radite i trudite se da budete bolji i pružite uvek više, pratite nove tehnologije, digitalizaciju, pružate bolju sliku, zvuk, pratite trendove, gledaoci prepoznaju to i stiču poverenje, gradi se neka posebna veza, odnos koji traje.

Danas Televizija Santos emituje razne emisije iz sopstvene produkcije – informativna emisija Dan, nedeljno popodne – Vikendica, emisija o poljoprivredi – Agročas, bogat filmski i serijski program, radeći konstantno na kvalitetu sadržaja ali i boljim tehničkim performansama.

Razvojem digitalizacije otvaraju se potpuno nove mogućnosti daljeg razvoja TV Santos tokom narednog perioda sa jasnom vizijom – biti još bolji i pružiti uvek više, jer gledaoci to zaslužuju.

Hvala vam na poverenju svih ovih godina,zadali smo sebi zadatak da budemo još bolji u periodu koji dolazi.

Redakcija TV Santos

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga