Da li ste spremni za proleće?

Podeli:

Najlepše godišnje doba je pred nama i možda već u vazduhu osetite te opojne mirise prirode koja se budi. Duži dani sa temperaturama u plusu izvukli su vas iz kuće i to bez prateće zimske opreme. Eventualno sa sobom sada nosite naočare za sunce. Zagasite zemljane boje garderobe menjamo za one nežne, svetlije ali i jake boje. Sve nekako implicira dobru energiju, početak, izazove, nove planove, promene.

Možda baš ovog proleća uplovite u neku novu priču, avanturu koja će vam promeniti život iz korena. Privatno ili poslovno. Takve stvari se obično dešavaju tokom proleća. Buđenje svesti, emocija, spoznavanje onoga ko ste, gde ste i koji su vam dalji koraci.

Za početak svega, unesite boje u svaki novi dan. Za obroke birajte sveže voće i povrće, zeleno, crveno, žuto, praktično – igrajte se šarenih tanjira. Tu igru čak i deca obožavaju a mnogi je koriste kako bi uneli sve vitamine koji su nam potrebni.

Posmatrajte prirodu i dozvolite sebi da budete deo nje.

Za popodnevnu kafu, posao ili trening sada odaberite par novih stvarčica koje će uneti neku svežinu u vaš novi izgled. Zima polako ostaje za nama a nove boje i modeli vas čekaju.

Za proleće smo uvek spremni, zar ne?

Nova proćna kolekcija je tu, u Robnoj kući City

Đure Jakšića broj 14 Zrenjanin

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga