Cinestar bioskopi prvi u Srbiji uvode brzo online plaćanje bioskopskih ulaznica

Podeli:

Cinestar je omogućio zanimljivu i korisnu pogodnost: Od sada možete da kupite svoje bioskopske ulaznice putem interneta brzo i sigurno bez obzira gde se nalazite!

CineStar bioskopi u Vojvodini, osim sto su pojam za filmsku zabavu, pojam su i za vrhunsku tehnologiju koju uvode u svoje multiplekse, pa su stoga u rangu najmodernijih svetskih bioskopa. Tako su ekskluzivno u Srbiju u bioskop u Novom Sadu prvi doveli 4DX dvoranu opremljenu specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima, ali su predstavili i eXtreme dvorane, gigantska wall to wall platna, Dolby Digital EX i DTS zvučnog sistema itd.

Novi projekat koji nam predstavljaju ovih dana je brzo online plaćanje koje će biti moguće samo u CineStar bioskopima. Do sada je bioskopska publika u Srbiji mogla da kupuje online jedino ako su članovi Loyalty kluba bioskopa, putem Loyalty kartice na koju je bilo potrebno unapred položiti gotovinu. U bioskopima CineStar se uvodi brzo online plaćanje kreditnim i debitnim karticama, konkretno bioskopske ulaznice će biti moguće platiti MasterCard, Maestro, VISA i American Express karticama.

Direktor CineStara Srbija Zoran Savić o ovoj ekskluzivnoj pogodnosti u CineStar bioskopima: „Online plaćanje je svuda u svetu u porastu, a mi smo ponosni da što smo prvi uspeli da omogućimo našim posetiocima da mogu doslovno iz svoje fotelje ili iz kancelarije, tramvaja.. unapred da kupe ulaznicu bez nervoze i čekanja u redu, a moram da napomenem, i bez rizika, jer su svi podaci zaštićeni u skladu sa međunarodnim standardom PCI DSS LEVEL 1, a sve transakcije autorizuje Banca Intesa Srbija. Korisnik mora da upiše broj svoje kartice, trajanje, CVV i 3Dsecure ako izdavač kartice to traži. Ako korisnik u tom koraku odluči da sačuva podatke svoje kartice, sledeći put će još jednostavnije moći da kupi ulaznicu jer će samo odabrati karticu i neće morati da upisuje više ništa. Verujemo da će brzo online plaćanje naši posetioci brzo prepoznati kao i će im poseta bioskopima CineStar biti još ugodnija“.

Bioskopske ulaznice za bioskope CineStar je moguće kupiti online od 27. marta 2018. Sve informacije u vezi sa brzim online plaćanjem moguće je dobiti na www.cinestarcinemas.rs putem koga se online ulaznice i kupuju.

Cinestar bioskopi posluju od 2015. u Vojvodini i prisutni su u gradovima Novi Sad, Pančevo i Zrenjanin. Za kraj godine najavljuju svoj prvi beogradski multiplex u Ada Mallu, za koji se već govori da će biti jedan od najprestižnijih i najlepših svetskih bioskopa.

O kompaniji – Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je nakon četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, pa brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa – i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Švajcarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).
Kompanija Blitz CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa broji 20 multipleksa u regionu i 129 digitalnih dvorana, uključujući IMAX® i 4DX, kao i preko 20.000 sedišta. Godinama unazad predstavljaju jedan od najpoznatijih brendova u regionu, gde su najveći bioskopski operater, koji u 2018. očekuje neverovatnu brojku od preko 4.000.000 kupljenih bioskopskih ulaznica.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga