Charlotte de Witte na otvaranju mts Dance arene, rasprodati četvorodnevni kompleti

Podeli:

Dva dana pred početak Exita jedno od najvećih imena svetske elektronske muzičke scene, belgijska producentkinja i DJ Charlotte de Witte, potvrdila je svoj nastup na otvaranju mts Dance Arene u četvrtak, 8. jula! Charlotte, koja će na Exitu zameniti Ninu Kraviz koja je morala da otkaže nastup iz zdravstvenih razloga, obeležila je prethodnu godinu osvojivši titulu za najboljeg svetskog DJ-a alternativne DJ Mag liste, skinuvši sa trona neprikosnovenog Carl Coxa. Uz nju na Tvrđavu stiže i britanski drum’n’bass duo Koven, pojačavajući moćnu postavu velike proslave 20. godišnjice EXIT festivala, koju čine velika svetska i regionalna imena, kao što su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul Van Dyk, Artbat, Sheck Wes, Roni Size, Jonas Blue, DJ Topic, Laibach, Amira Medunjanin, Hladno pivo, Rundek & Ekipa, Senidah, Van Gogh, Vojko V, Buč Kesidi i mnogi drugi.

Jučerašnji dan obeležila je i vest o rasprodaji četvorodnevnih ulaznica za EXIT! Za sve koji još nisu stigli da osiguraju svoj ulaz na Tvrđavu od 8. do 11. jula, u prodaji se nalazi ograničena količina jednodnevnih ulaznica. Vest o rasprodatim četvodnevnim ulaznicama dolazi neposredno nakon objave da su smeštajni kapaciteti u Novom Sadu već nedeljama na čak 99 odsto popunjenosti.

Zbog dužeg procesa preuzimanja festivalskih narukvica, EXIT apeluje na sve posetioce, a pogotovo one iz Novog Sada da zamenu obave od ponedeljka 5. do srede 7. jula, i time olakšaju ogromne gužve koje se očekuju u četvrtak na festivalskim kapijama.

EXIT je na svom sajtu objavio zvanične procedure za ulazak posetilaca na ovogodišnje izdanje festivala. U skladu sa bezbednosnim protkolom koji je usvojio Krizni štab, ulaz na Tvrđavu od 8. do 11. jula biće ograničen na one koji ili poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili preležali Kovid-19, ili na one koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR testEXIT je za kupce ulaznica obezbedio besplatne brze testove na novosadskom Sajmu od srede 7. jula, dok će oni koji ulaze s pozivnicama te testove moći da urade u laboratorijima Aqualaba, sa kojima je EXIT festival dogovorio saradnju i beneficirane cene samo za posetioce.

„Safe Events Serbia“ bezbednosni protokol u skladu sa najnovijim naučnim istraživanjima, učiniće letnje festivale u Srbiji najbezbednijim okupljanjima u zemlji, daleko sigurnijim od raznih proslava, tržnih centara, kafića i drugih mesta okupljanja na kojima ne važe ovakva pravila.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga