Za kompletno uživanje ovog leta – more, pesak, sunce i omijena knjiga

Podeli:

Leto je idealno da uživate u osvežavajućem piću na nekoj lepoj plaži i uz omiljenu knjigu koju ste poneli na odmor. Uglavnom pažljivo birate knjigu koju ćete poneti. To mora biti neka posebna, koja se čita lagano uz miris mora, pod otvorenim nebom dok ležite na pesku i celim svojim telom osetite vrelinu i sunce na koži koje vas miluje.

Zaista savršeno zvuči. Ono što obavezno treba da ponesete jeste neki zaštiti faktor, šešir ali i naočare, kako one za sunce tako i one za čitanje, naravno ukoliko su vam potrebne. Kako smo iskusniji, stariji, više radimo, savremeni poslovi su u većini vezani za računare, tablete, kompjute, pametne telefone a sve to utiče da naše oči budu nekada umorne, suve, da osetimo napor kada treba da pročitamo nešto malo sitnija slova ili da vidimo nešto izbliza ili u daljini. Redovni pregledi se preporučuju jer će se tu konstatovati stanje dioptrije, da li je potrebna ili ne, ali i šira slika o navikama koje treba da menjamo.

Više sna, odmora, boravka u prirodi su saveti stručnjaka. Korišćenje prirodnih preparata koji će unaprediti vaš vid i dodatno ga poboljšati može biti pametan izbor.

Ono što preporučujemo su CRYSTAL VISION kapsule kompanije Biostile. Namenjene su za suve i nadražene oči, peckanje i svrab očiju, za umorne oči osetljive na alargene, kod katarakte i zamagljenog vida. Pametno kombinovane biljke i vitamini u preparatu unaprediće vaše zdravlje i pružiti bolji osećaj.

Uživajte bez zamaranja u omiljenoj knjizi, prepustite se čarima leta, rashladite se, opustite i radite sve ono što volite. Leto je puno izazova i izbora, na vama je da se odlučite na koji način ćete napuniti baterije. Da li više volite aktivan odmor sa mnogo adrenalina, puno izleta, avantura uz lude žurke na obali mora? Ili možda ipak birate neku mirnu luku sa očaravajućim pogledom, laganom muzikom, mediteranskom hranom, domaćim vinom i sve to sa njom ili sa njim negde daleko od rutine i svakodnevnice? Koji god da ste tip i šta god da izaberete – nema greške! Neka ovo bude nezaboravno leto puno dobre zabave!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga