Aloe Vera – za jači imunitet, dobro varenje i lepu kožu

Podeli:

Jedna od najpopularnijih i najznačajnijih biljaka čiju lekovitost poznaju medicine gotovo svih naroda sveta, jeste aloja vera. Aloja vera jača otpornost organizma, detoksikans je, antioksidans, deluje protiv upala, umanjuje bolove, reguliše nivo šećera u krvi. Zato i ne iznenađuje što je odavno zauzela visoko mesto na listi lekovitog bilja i što se za lečenje koristila još od davnina.

Poznata kao „biljka dugovečnosti“ koristi se i za ublažavanje opekotina od sunca i za razne probleme sa kožom. Sam naziv potiče od latinske forme arapske reči “aloeh”, što znači “izuzetno gorka materija”. U lekovite svrhe koristi se žuti sok aloje i to još od IV veka pre nove ere. Izuzetno utiče na kosu i kožu ali i na zdravlje zuba.

Aloe Vera hidrira kožu, činići je mekom i elastičnom, umanjuje bore i čisti vaše lice od svih nečistoća.

Zbog antivirusnog dejstva koristi se i za uklanjanje herpesa ali i za jačanje imuniteta. Koristi se i kod upale krajnika, prehlade za brži oporavak.

Kompanija Biostile preporučuje

Biostile Aloe Vera, sok je tečni dijetetski suplement prirodnim sokom aloje obogaćenim vitaminima B5, B6, B7, B12 i C namenjen imunitetu, energetskom metabolizmu i zdravlju kože.

Aloja doprinosi prirodnoj odbrani od mikroorganizama, normalnoj funkciji imunskog sistema, zdravlju kože, smanjenju umora, lakšem podnošenju fizičkog napora, stimulaciji metabolizma, normalnom nivou glukoze, normalnom glukoza-insulin metabolizmu i kontroli i održavanju telesne težine.

Vitamini B6, B12 i C doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema, održavanju normalnog energetskog metabolizma i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Vitamini B6, B7, B12 i C doprinose normalnoj funkciji nervnog sistema i normalnoj psihološkoj funkciji.

Vitamini B6 i B12 doprinose normalnom stvaranju eritrocita.

Vitamin B5 doprinosi normalnoj sintezi i metabolizmu steroidnih hormona, vitamina D i nekih neurotransmitera.

Vitamin C doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i povećava apsorpciju gvožđa.

Vitamin B7 (biotin) doprinosi održavanju normalne kose i normalne kože.

Više o prirodnim proizvodima kompanije Biostile pročitajte ovde.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga