Promocija najnovijeg Šerbedžijinog albuma „Ne okreći se, sine“

Podeli:

Kulturni centar Zrenjanina organizuje koncert proslavljenog glumca, pesnika i muzičara Radeta Šerbedžije. Pored promocije najnovijeg Šerbedžijinog albuma „Ne okreći se, sine“, publika će imati priliku da čuje kako nove numere tako i nikada prevaziđene sada već muzičke klasike koji su ostavili trag u životima i emocijama mnogobrojne publike i slušalaca. 

Koncert će se održati u nedelju, 28. novembra u Velikoj sali Kulturnog centra a ulaznice su već u prodaji na biletranici Kulturnog centra po ceni od 1500 dinara.

Kulturni centar Zrenjanina izlazi u susret i omogućava preduzećima,javnim i privatnim, kupovinu ulaznica po ceni od 1200 dinara za deset ili više ulaznica. U slučaju da odlučite da dođete na ovako lep događaj sa kojim ovu kalendarsku godinu Kulturni centar privodi kraju i kupite 10 ili više karata pozovite broj telefona 064/8116471.

Plakat - koncert Radeta Serbedzije - KCZR - 28

Koncert proslavljenog glumca, pesnika i muzičara Radeta Šerbedžije biće održan u nedelju, 28. novembra na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina od 20 časova. Publici u Zrenjaninu, uz pratnju  benda “Zapadni kolodvor”, Rade Šerbedžija će predstaviti pesme sa novog studijskog albuma “Ne okreći se, sine”, ali i pesme – „Imam pjesmu za tebe“, „Meni se dušo od tebe ne rastaje“, „Barbara“, „Ne daj se Ines“ i druge iz svoje bogate muzičke karijere.

Ulaznice  se prodaju  na biletarnici Kulturnog centra svakog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 1500 dinara i u sistemu prodaje ulaznica GIGS TIX http://www.gigstix.com/prodajna-mesta-gde-kupiti-ulaznice. Broj ulaznica je ograničen.

-Sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona 023/566-712 ili  0648116471.

O koncertu i novom albumu

Rade Šerbedžija nakon punih šest godina objavio je novi studijski album!

Na albumu se kao autori pojavljuju Zlatko Arslanagić – Zlaja, Drago Mlinarec, Husein Hasanefendić – Hus, a kao gosti pojavljuju se i Gabi Novak i Matija Dedić, kao i Darko Rundek, sa kojima je Rade otpevao duete.

Kao prvi singl sa novog albuma, objavljena je pesma “Eto pjesma” koja je u svega nekoliko sati na YouTube-u naišla na brojne pozitivne kritike, a u Makedoniji je (2020.) proglašena pesmom godine! Legendarni glumac, pesnik i muzičar otpevao je pesmu koju je za njega napisao Husein Hasanefendić – Hus, a muzika i tekst, u interpretaciji g. Šerbedžije, oduševili su njegove poklonike…

Programi se organizuju poštujući sve propisane i predviđene mere zaštite zbog prisustva virusa Kovid-19 i u skladu sa postojećom Uredbom za dolazak na koncert nisu potrebne Kovid propusnice.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga