BB Trade među 99 najuspešnijih!

Podeli:

Za lep početak jeseni izdvajamo novu SuPer vest – kompanija BB Trade je dobila priznanje „99 najuspešnijih“ u trgovačkoj delatnosti!

Poslovni potezi DTL PerSu marketa u prethodnom periodu doveli su kompaniju do samog vrha poslovanja i time dostigli jedinstveni cilj jedne od 99 najuspešnijih kompanija u trgovačkoj delatnosti.

S ponosom ističemo da su DTL PerSu marketi, uprkos brojnim otežavajućim okolnostima poslovanja poput inflacije, globalnih promena u načinu poslovanja i ostalog, ipak uspeli da obeleže određeni rast i razvoj i time se uvrste među najuspešnije kompanije.

Trudimo se da konstantnim razvojem našeg poslovanja obezbedimo našim kupcima što kvalitetniju uslugu, pristupačnije cene i kvalitetnije proizvode. Ponosni smo što su naši kupci to i prepoznali i što smo zahvaljujući rastućoj podršci, ali i trudom i radom svih zaposlenih u našoj kompaniji, uspeli da steknemo ovaj prestižni sertifikat. Nastavićemo da unapređujemo svoje postojanje i opravdamo našu tradiciju dobrog komšije.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga