Zrenjanin domaćin karavanu 63. biciklističke trke

Podeli:

Zrenjanin će biti domaćin karavanu 63. biciklističke Trke kroz Srbiju, najstarije sportske manifestacije u Srbiji. Biciklisti će u Zrenjanin stići u subotu, 12. oktobra, oko 16-16.30 časova, na cilj etape koja startuje u 12 časova u Novom Sadu i ide preko Bečeja, Novog Bečeja, Kikinde i Žitišta, a duga je 174 kilometra. Sutradan, u nedelju, 13. oktobra, u 10 časova je start etape koja iz Zrenjanina kreće put Požarevca. Direktorka Turističke organizacije grada Zrenjanina Sanja Petrović poziva sugrađane da u subotu i nedelju prisustvuju trci i pozdrave sve učesnike.

U petak kreće prva etapa Sombor – Novi Sad, u subotu se vozi etapa Novi Sad – Zrenjanin i u nedelju finalna etapa Zrenjanin – Požarevac, preko Pančeva, Kovina i Smedereva.

Prilikom prolaska biciklista kroz Zrenjanin, određen broj ulica biti u kraćem periodu, od 30-45 minuta, privremeno zatvoren za saobraćaj. To će u subotu biti ulice Temišvarski drum, Banatska, Birčaninova, Nikole Pašića, Bulevar Milutina Milankovića, Cara Dušana i Kralja Petra Prvog, s ciljem na Trgu slobode, dok će u nedelju karavan takođe krenuti sa Trga slobode i ići ulicama Kralja Petra Prvog, Cara Dušana, Bulevar Milutina Milankovića, Pašićeva i Beogradska, ka Ečki, Perlezu, Kovačici i dalje ka Pančevu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga