Prigrli tehnologiju: Osvoji sertifikat Futurologija 2024 i unapredi svoj CV!

Podeli:

Zrenjanin će 17. i 18. oktobra 2024. godine postati centar tehnoloških inovacija zahvaljujući konferenciji „Futurologija“.

Ovo je jedinstvena prilika za učenike i studente, zaposlene, preduzetnike i druge zainteresovane, da unaprede svoja znanja i veštine i lakše kroče u svet brzih tehnoloških promena.

Prošlogodišnja konferencija okupila je preko 400 učesnika, a ove godine organizatori očekuju ispunjenu veliku salu Kulturnog centra Zrenjanina do poslednjeg mesta.
Konferenciju organizuje Zrenjaninski IKT klaster.

Slogan ovogodišnje konferencije je „BOOST za tvoju karijeru“ jer zaista, svi koji su prošle godine prisustvovali Futurologiji imali su takav utisak. Tako je i nastao slogan – spontano i prirodno, istakli su organizatori.

Konferencija Futurologija vam pomaže da bolje razumete brze tehnološke promene jer je tehnologija potrebna svakom zanimanju.
Zašto je Futurologija ?

Vrhunski predavači: Konferencija okuplja više od 20 istaknutih stručnjaka iz oblasti tehnologije, preduzetništva i inovacija. Svaki predavač je pažljivo odabran kako bi vam pružio najkvalitetnije informacije i uvid u najnovije IT trendove. Njihova stručnost i iskustvo garantuju da ćete dobiti relevantne i primenljive savete.

Predavanja prilagođena svima: Bez obzira na vaš nivo predznanja, predavanja su osmišljena tako da budu lako razumljiva i pristupačna svima. Naši predavači koriste jednostavan jezik i praktične primere kako bi kompleksne tehnološke teme približili svakome.

Praktične radionice: Četiri interaktivne radionice pružaju vam mogućnost da steknete primenjiva znanja koja možete odmah koristiti. Naučite kako da koristite različite AI alate, savladate osnove video montaže sa CapCut-om, bolje upravljate finansijama i primenite etičke smernice u razvoju AI.

Sertifikat „Futurologija 2024“: Svi zainteresovani mogu aplicirati za polaganje za sertifikat koji dodeljuje Zrenjaninski IKT klaster. Polaganje će se održati uživo, a pitanja će biti bazirana na sadržaju predavanja. Ovaj sertifikat značajno će unaprediti vaš CV i povećati šanse za zaposlenje ili promenu posla.

Zašto je ovo važno za vas?

Učenici i studenti: Steknite znanja i sertifikat koji će vas izdvojiti na tržištu rada. Učite od najboljih i pripremite se za karijeru u IT svetu.

Preduzetnici i zaposleni: Upoznajte se sa modernim tehnologijama koje mogu unaprediti vaše poslovanje i poslovne procese. Naučite kako da ostanete korak ispred konkurencije u digitalnoj eri.

Svi zainteresovani: Razumite brze tehnološke promene i naučite kako da ih iskoristite u svakodnevnom životu. Bilo da ste početnik ili već imate iskustva, ova konferencija pruža vredne uvide za sve.

Stručni predavači iz cele zemlje, ali i iz Zrenjanina

Među više od 20 predavača, čak četvoro će iz prve ruke ispričati svoj put do uspešne IT karijere.
Na glavnoj bini nastupiće Saša Popović, suosnivač kompanije VegaIT koja posluje i u našem gradu,

Nemanja Divjak koji će pričati o razvoju video igara, Savina i Vladimir Čolić koji će predstaviti svoj startup Eventlens, a Ivan Stankov će prezentovati perspetive “Motion design-a”. Zrenjanac Predrag Pavlov održaće praktičnu radionicu na temu video montaže za početnike.

Pored uspešnih Zrenjanaca, svoje znanje sa učenicima konferencije podeliće i ostali stručni predavači iz cele Srbije sa kojima je organizacioni tim vredno radio kako bi predavanja bila prilagođena svima bez obzira na nivo početnog znanja.

Ulaznice po promo ceni do 01. oktobra

Cene ulaznica su po promotivnim cenama do 01. oktobra 20% niže.
Za sve dodatne informacije o agendi i cenama ulaznica, posetite sajt konferencija Futurologija – futurologija.rs

Koferenciju su podržali Grad Zrenjanin, Zrenjaninski poslovni krug, Privredna komora Srbije, kompanija Consulteer i OTP banka.

Partneri konferencije su Tehnički fakultet “Mihajlo Pupin” i Kulturni centar Zrenjanina.

Ne propustite priliku da budete deo događaja koji menja perspektive!

Prigrli tehnologiju i zakorači sigurno u budućnost!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga