Nova akcija farbare Peđa home – svakog meseca gratis boja za jednu učionicu u školama u regionu

Podeli:

Farbara Peđa Home u susret novoj školskoj godini započinje jednu ozbiljnu akciju i svakog meseca donira boje za sređivanje jedne učionice u školama u regionu. Ideja je da se đacima kroz boje ulepša prostor gde uče i borave. Ovim gestom Farbara Peđa home poželeće dobrodošlicu đacima i lep povratak u školske klupe. Prva škola čija učionica će zablistati u novim bojama, biće Osnovna škola u Kleku „Jovan Dučić“.

Iz Farbare Peđa home najavljuju da je ovo tek početak i da im je čast i zadovoljstvo što baš oni imaju tu priliku da pomognu i srede prostor u školama.

Poznato je da Farbara Peđa home svojom originalnošću voli da iznenadi i obraduje svoje kupce. Počev od vikenda na Zlatboru, Mostaru pa zatim i drugim vikend putovanjima gde uz doručak dobijate i gorivo za put. Sada se ta lepa priča širi dalje na škole i cilj je da se obuhvati što veći broj škola u okolini Zrenjanina ali i u samom gradu.

Upravo zbog raznih akcija, Farbara Peđa home važi za destinaciju broj jedan za sve što je vezano za boje i farbanje prostora. U ponudi su na stotine nijansi boja koje su pažljivo odabrane kako bi odgovarale svim vašim potrebama, bilo da se radi o bojenju zidova u stambenom ili poslovnom prostoru.

Stotine boja u paleti

Bilo da tražite nešto klasično ili modernije, bogata paleta boja zadovoljiće svačiji ukus. Širok izbor boja možete koristiti za različite namene – od elegantnih tonova za dnevne sobe do veselih i razigranih nijansi za dečije sobe. Sa prvim školskim zvonom ide i dečiji osmeh, a uz vedre boje kažu da se lepše i uči.

Lako perive i boje koje se brzo suše

Boje u Farbari Peđa Home su ne samo lepe, već i praktične. U ponudi su lako perive boje koje će vam olakšati održavanje zidova. Pored toga, ove boje se brzo suše, što znači da će vaš prostor biti spreman za upotrebu u rekordnom roku.

Ideje i predlozi na licu mesta

Kada dođete u Farbaru Peđa home, ne samo da ćete pronaći sve što vam je potrebno za farbanje, već ćete dobiti i pomoć da donesete pravu odluku. Iskusni stručnjaci će vam pružiti predloge i ideje direktno na licu mesta, kako biste na najbolji način obojili svoj prostor.

Preporuke majstora i dostava

Ako vam je potreban majstor, dobićete i adekvatne preporuke. Svi preporučeni majstori su zaista pouzdani. Uz to, roba stiže na vašu kućnu adresu, kako biste uštedeli vreme i odmah započeli sa radovima.

Farbaru Peđa home možete posetiti na adresi Žarka Zrenjanina 34A a sve dodatne informacije dobićete i putem telefona 063 777 31 59. Specijalne pogodnosti važe tokom septembra, zato požurite i izaberite vašu boju.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga