Otvoren 174. DTL PerSu market u Đurđevu – Nova SuPer destinacija

Podeli:

U četvrtak, 29. avgusta,u Đurđevu na adresi Kralja Petra I 83,svečano jeotvoren 174. DTL PerSu marketi, čime je ovaj domaći trgovački lanac marketa proširio svoju prisutnost i doneo novu, super destinaciju na vašem spisku za kupovinu.

Ovo je četvrti po redu DTL PerSu market u Đurđevu, a kako navode iz kompanije, nastavljena je, sada već tradicionalna praksa, pripremanja poklona, iznenađenja i posebnih popusta za nove komšije, što će nastaviti i ubuduće.

„Kao dobri domaćini i komšije, oduvek nam je bilo važno da se kod nas naši kupci osećaju prijatno, te da konstantno unapređujemo svoju uslugu i proizvode. Otvaranjem još jednog DTL PerSu marketa u Đurđevu nastojimo da pokažemo našu posvećenost da još većem broju ljudi omogućimo najbolje proizvode, uslugu i iskustvo kupovine u omiljenom marketu, što ćemo nastaviti i ubuduće.Na preko 250 kvadrata prodajne površine, ovaj market nudi preko 3500 lokalnih i globalnih proizvoda, pre svega sveže voće i povrće, kvalitetne mlečne i delikatesne proizvode i sveže meso u MAP pakovanju.“ – poručuju iz DTL PerSu marketa.

Otvaranje 174. DTL PerSu marketa predstavlja veliki uspeh za ovu kompaniju i potvrdu njenog stalnog rasta i razvoja. PerSu marketi su uvek bili posvećeni pružanju vrhunske usluge i zadovoljenju potreba svojih kupaca. Iz tog razloga, prošle godine, PerSu marketi snizli su redovne cene na preko 5.000 proizvoda. Ova hrabra odluka ima za cilj da ublaži uticaj inflacije na kućni budžet i da omogući svima pristupačne cene za osnovne potrepštine. Cene su snižene prosečno i do -30%. Da biste ih lakše pronašli, proizvodi sa sniženim cenama su jasno obeleženi crvenom bojom i oznakom “Uvek SuPer cena”.

PerSu marketi, već 27 godina, posluju kao maloprodajni format u okviru društva sa ograničenom odgovornošću BB Trade. Trgovačku delatnost obavljaju u 174 maloprodajna objekta na teritoriji Vojvodine i Beograda. Ponosni su član Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 13 trgovačkih preduzeća, preko 770 maloprodajnih objekata i preko 7.000 zaposlenih na teritoriji Republike Srbije. Više na www.persu.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga