Pioniri i pretpionirke Proletera ostvarili novi uspeh

Podeli:

Pioniri Odbojkaškog kluba Proleter iz Zrenjanina ostvarili su danas novi uspeh. Oni su u školskoj sali u Ravnom Topolovcu, savladali ekipu OK Srem iz Sremske Mitrovice maksimalnim rezultatom 3:0 u setovima.

„Dečaci nastavljaju da nižu pobede. Moram da ih pohvalim za novu pobedu, ali i da istaknem da sam danas očekivao bolju igru mojih momaka. Stekao se utisak  da im je pala koncentracija tokom igre. U periodu od 22.-24. decembra, učestvujemo na četrnaestom Novogodišnjem festival odbojke u Novom Sadu, a koji organizuje Odbojkaški savez Vojvodine. Učešće u njemu uzeće i pionirke našeg kluba“, rekao je trener Darko Jančić.

Najmlađe odbojkašice kluba, pretpionirke, danas su savladale selekciju OK Hercegovina, maksimalnim rezultatom 3:0 u setovima i tako upisale još jednu pobedu, dodao je Jančič.

Za pionire su igrali: Zečić -kapiten, Stankov, Štrbac, Šesto, Tričković, Jelisić, Funduk, Tančić, Markov, Šamanc, Banč, Rakić, Stoiljkovski i Zarin.

Za pretpionirke su igrale: Gordić -kapiten, Puhalo, Čičković, Bošković, Djordjević, Stanojević, Kapor, Uvalin, Rogan, Štrbac, Manojlović i Bogasenieva

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga