15 Turnir u odbojci pod nazivom „Trofej SK Volley“

Podeli:

Turnir u odbojci, petnaesti po redu, pod nazivom „Trofej SK Volley“, uspeo je u potpunosti, na radost svih učesnika! Devojčice i dečaci, iz velikog broja ekipa njih oko 1000, koji su predstavljali svoje klubove, odigrali su veliki broj utakmica, družili se i uživali na terenima OŠ „Miroslav Antič“ u Futogu, a u isti mah napravili dobro delo – učestvujući u akcijjama za humanitarnu organizaciju „Prvi korak“ -Da Lenka pobedi.

Mali odbojkaši, dečaci rodjeni 2010.godište i mlađi su bili odlični. Nakon grupne faze, za medalje su igrali odbojkaši Proletera , koji su na kraju postali šampioni, ekipa SK Volley 1 okitila se srebrom, a predstavnici ekipe SK Volley 2 bronzom. Za našu ekipu igrali su Kosta Tančić, Uroš Zarin, Vuk Nikin I David Nešić. Naš odbojkaš, Kosta Tančić je zasluženo poneo epitet najboljeg pojedinca -MVP turnira, rekao je trener Predrag Tanacković.

Naše odbojkašice rodjene 2009.godište i mladje. su bile sjajne. Odigrale su bezbroj utakmica, da bi na kraju plasman bio sledeći: prvoplasirane su bile devojčice iz „OK Libero“ iz Bačkog Gradišta, drugoplasirane iz „NS Tim“, a naše devojčice su se okitile bronzom. Za naš tim igrale su Dunja Nešić, Tamara Vukov, Jelena Kerčov i Darija Gordić, istakao je Tanacković i ujedno se zahvalio domaćinu „OK SK Volley“ na gostoprimstvu i odličnoj organizaciji.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga